Streetstyle s Nike Air Max

Ktorý správny tredsetter dnes nemá Air Max Asi žiadny. Kultové tenisky sú však must have každého šatníka nielen milovníkov módy, ale aj každého správneho skatera či hip-hopera. Streetstyle je momentálne jednoducho IN a ikonické Nike Air Max môžete kombinovať s čímkoľvek.

Nadčasové tenisky

Air Max sú tu s nami už nejaký ten piatok. Konkrétne 32 rokov. Po celý tento čas však nestratili na svojej popularite. Nadčasovosť Air Max sneekersov spočíva nielen v nápaditom dizajne, ale predovšetkým v neodmysliteľnom vzduchovom vaku, vďaka ktorému sú vaše nohy v pohodlí za každých okolností a v každom teréne.

Air Max pre každý outfit

Streetstyle to už dnes nie je len o teplákovej súprave a teniskách. Air Max totiž môžete pokojne nosiť aj so sakom či puzdrovými šatami. Vytvoríte tak skvelý štýlový outfit, ktorý je navyše i pohodlný. V súčasnosti už nie je nič výnimočné vidieť biznismena v obleku a teniskách, podobne ako dámu v maxi šatách s Air Max na nôžkach, pričom oba spomínané outfity zdobia obálky módnych časopisov a stories módnych tredsetterov. Air Max sa jednoducho hodia ku všetkému.

Nike SB Air Max Janoski

My v BoardParadise milujeme kolekciu Janoski inšpirovanú známym skateboardistom. Air Max Janoski sú totiž zárukou pohodlia a dobrého štýlu a to nielen pre milovníkov boardu.

Nike SB Air Max Janoski

Nike Air Max 1

Za zmienku určite stoja aj kultové Nike Air Max 1, táto old school klasika totiž z módy nevyjde nikdy, no a momentálne ide o vysoko fashion záležitosť, ktorou vyšperkujete každý outfit.

Nike Air Max 1

Nike Air Max Tempo ´95

Ak chcete byť neprehliadnuteľný, sú pánske tenisky Nike Air Max Tempo 95 pre vás tou správnou voľbou. Dokonalé prevedenie týchto pánskych tenisiek podčiarkuje výrazná žltá farba, vďaka ktorej majú tieto tenisky nielen nadčasový, ale aj štýlový nádych v rámci akéhokoľvek outfitu.

Nike Air Max Tempo '95

 

 

Zdroj:  text - PhDr. Katarína Kmeťová /   foto - nike, Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise