Tenisky Nike Air Max sú vytvorené špeciálne pre naše nožičky

Nike Air Max tenisky sú ikonickou časťou kolekcie tenisiek Nike, ktoré už viac ako tri desaťročia dominujú na trhu. Tieto tenisky sú populárne nielen pre svoj štýlový a moderný dizajn, ale aj pre svoju pohodlnosť a výkon.

 

Každý človek, ktorí túži po pohodlnej obuvi rád siahne po kvalitných teniskách. Tie musia byť navyše trendy, štýlové a niečím zaujímavé. Tenisky Nike Air Max zaručia vaším nohám maximálne pohodlie. Výrobcovia chceli chrániť Vaše chodidlá, a preto vymysleli air bublinu na päte, ktorá poskytuje pri nosení vysoký komfort.

Vďaka nej podošva bez problémov priľne k akémukoľvek povrchu a tlmí dopad. Air Max technológia pri tom nie je v topánkach Nike žiadnou novinkou.  Historicky sa prvýkrát predstavili v roku 1987, keď Nike uviedli na trh prvý model Nike Air Max 1. Tieto tenisky boli prvými na svete, ktoré mali v oblasti päty vloženú viditeľnú vzduchovú komoru, čo poskytlo nový stupeň tlmenia nárazov a podpory pre športovcov a bežcov. Výrobcovia vďaka tejto technológii garantujú každodenné šetrenie našich chodidiel, a práve tým sú tieto tenisky výnimočné

Perfektný vzhľad

Topánky Nike Air Max sú ľahké, majú odľahčené telo a nízky športový profil vhodný na bežné nosenie ale aj aktívne športovanie. Pot odvádzajúce vnútro tenisky udrží vaše nohy v chlade a suchu po celý deň. Pohodlie zabezpečuje dokonalá ohybnosť topánky a využívanie kvalitných materiálov. Sú elegantné a krásne na nohe. Vrúbkovaný povrch podrážky vytvárajú trubičky, ktoré dokážu zabezpečiť to najlepšie odpruženie. Drážky v podrážke vám tak ponúkajú prirodzený pocit a budete sa cítiť, ako keby ste na nohách ani nič nemali.

Láska na prvý pohľad

Tenisky Nike Air Max sú vyrobené vo viacerých farebných prevedeniach. Možno vám učarujú snehovo biele, červené, či čierne tenisky. Pri kombinácií farieb tvorcovia mysleli na to, aby na výrazných farbách čo najlepšie vyniklo logo Nike. Dámy s útlejšou nohou si môžu pozrieť aj dievčenskú kolekciu, pretože veľa žien obuje aj detské modely. Tie sú viac uletené a mnohofarebné.

Vhodné aj pre mladé slečny

Dievčenský model Air Max (GS) je veľmi veselý, farebný a väčšie čísla sú dobré aj ženám. Ich tvorcovia sa pri kombinácií farieb vybláznili a sú ako stvorené pre slečny, ktoré sa nechcú nikdy nudiť. Tenisky sú buď zeleno-žlto-čierne, alebo v kombinácii farieb svetlomodrá, tmavomodrá a biela, dokonca aj sivá, biela, ružová alebo celočierne. Zvršok je kombináciou kože a sieťoviny. Topánky Nike Air Max Thea (GS) sú vyrobené z kože a upútajú pozornosť už na prvý pohľad. Buď majú dominantnú svetlomodrú pastelovú farbu, alebo sú čierne s výrazným ružovým logom Nike. Tenisky Nike Air Max 90 Ltr GS sú nízkeho strihu a vyrobené z kože. Vybrať si môžete model v trojkombinácii farieb biela, červená a sivá, alebo modely vhodné na každú príležitosť, a to bielo-čierne alebo modro-biele. Navyše sú z kože a tým pádom dlho vydržia.

Od svojho debutu sa Nike Air Max tenisky stali symbolom kreativity a sebavyjadrenia. Dizajnéri značky Nike sa neustále snažia vylepšovať a inovovať tieto tenisky, aby poskytli lepšiu pohodlnosť a výkon. Dnes sú Nike Air Max tenisky dostupné v mnohých rôznych farebných prevedeniach a dizajnoch. Niektoré z najpopulárnejších modelov sú Nike Air Max 270, Nike Air Max 200, Nike Air Max 98 a  Nike Air Max 90, tie sú jedným z najikonickejších modelov značky Nike. Tieto tenisky majú retro dizajn a sú k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach.

Nike Air Max 270 a Nike Air Max 98

Model Air Max 270 bol a stále je ikonický pár tenisiek, ktorý si získal našu pozornosť. Pri tvorbe čerpali inšpiráciu zo starších modelov napríklad Air Max 93 alebo Air Max 180. Air bublina je vidieť po celom obvode v zadnej časti, ktorá je jedna z najdôležitejších častí. Tenisky Nike Air Max 98 vznikli v roku 1998  v rukách dizajnéra menom Sergio Lozano, ktorý bol zodpovedný aj za model Nike Air Max 95.

Tak ako vývoj ide neustále dopredu, platí to aj pri teniskách Nike. Výrobcovia neustále sľubujú nové vylepšenia a zmeny dizajnu. Teraz si môžete vybrať svoj najnovší model, ktorý budete milovať na Boardparadise.sk. Nerozmýšľajte a pozrite si našu ponuku!

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise