UNDER ARMOUR všetko čo potrebuješ na šport

NIEČO O FIRME JEJ MYSLENÍ A TECHNOLÓGIACH


Under Armour založil v roku 1996 bývalý hráč amerického futbalu Marylandskej Univerzity, Kevin Plank. Značka sa stala tvorcom športového oblečenia - oblečenia, ktoré udržuje telo športovcov neprehriaté a suché, a to či už pri tréningu, alebo pri zápase. Aj napriek tomu, že Under Armour ponúka produkty určené pre mužov, ženy a mládež, má komplexný systém delenia, ktorý je jasný a zrozumiteľný. Kolekcia HeatGear ® je ideálna, keď je horúco, ColdGear ® keď je zima a AllSeasonGear ® keď nie sú extrémne podmienky. 
Cieľom Under Armour je ponúknuť komukoľvek na svete špičkové produkty s vyvinutou štruktúrou látok, exkluzívnymi vlastnosťami odvodu potu a osvedčenými inováciami.

Under Armour Technologie

Každý produkt Under Armour robí niečo pre Teba, a tým ti otvára možnosti ako sa zlepšiť.

Evolúcia myslenia

Všetko začalo jednoduchým plánom robiť špičkové trička. Trička, ktoré budú kompresné a zároveň budú odvádzať nepríjemný pot, namiesto aby ho nasávali. Trička, ktoré budú pomáhať telu regulovať telesnú teplotu a zvyšovať výkon. Vďaka tomuto prvému, už takmer desať rokov starému, tričku, odštartoval Under Armour nový odbor športového oblečenia z mikrovlákien.

LockerTagTM technológia

Ako vysokoškolskí a profesionálni športovci, spoznali zakladatelia Under Armour ihneď výhody nažehľovacích ceduliek LockerTagTM. Nielen, že LockerTagTM ceduľky prekonali staré, škaredé a nepríjemné ceduľky vnútri oblečenia, ale zároveň majú svoj vlastný účel - čisto a štýlovo ukazujú majiteľovo číslo na každom kúsku oblečenia. To čo bolo implementované z dôvodu nutnosti, sa teraz stalo jedným z našich rozpoznávacích znakov.

Under Armour technológia

Funkčné látky: Z laboratória do Vašich skriniek

Laboratória pre vývoj materiálov športového oblečenia hrajú u Under Armour hlavnú úlohu. Neustále vyvíjajú nové vylepšenia vlákien a prinášajú nové technológie. Neustále tak pomáhajú vylepšovať produkty. Inovácie sú totiž potom implementované do produktov Under Armour a tým tak vznikajú  exkluzívne kombinácie funkčných materiálov.

 


Zdroj: autor - A.J. zdroj - google

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise