Užívaj si letné dobrodružstvá s doplnkami ROXY

Zaľúbenie v značke Roxy si nájdu najmä tie dievčatá, ktoré majú rady pohyb a aktívny životný štýl, pretože každá nová kolekcia je odvážna a spontánna. A nejde len o oblečenie alebo obuv, Roxy disponuje aj skvelými doplnkami pre mladé ženy, ktoré si užívajú život plnými dúškami.

 

Batoh Roxy Delhi

 

Aj pri doplnkoch ostal koncept značky Roxy nezmenený. Zaujímavé vzory, živé farby a jedinečné prevedenia. Či už ide o tašky, batohy, šatky, klobúky, šiltovky, peňaženky, opasky alebo hodinky. Každý jeden kúsok je jedinečný a nesie svoje posolstvo mladistvej radosti zo života, túžba po dobrodružstve a v neposlednom rade kus štýlovosti a sebavyjadrenia.

 

Taška Roxy Guitar Song

 

V novej kolekcii nie je núdza o zaujímavé kúsky, ktoré sa dajú perfektne doladiť funkčnými a dobre vyzerajúcimi doplnkami a vytvoriť tak skvelý outfit, v ktorom si môžeš užívať leto plnými dúškami, nech už ho ideš tráviť kdekoľvek.

 

Cestovná taška Roxy In The Clouds

 

Z doplnkov za samostatnú zmienku stoja hlavne tašky, ktoré sa v najnovšej kolekcii pýšia rôznymi prevedeniami. Do ponuky sa dostávajú plážové tašky, klasické kabelky alebo crossbody, batohy či športové tašky. So značkou Roxy môžete cestovať aj na výlety alebo dovolenky, pretože vo svojej rade majú v ponuke aj kufre s pre Roxy typickými kvetinovými či polynézskymi vzormi, ktoré zaručene na letisku medzi ostatnými všednými kuframi neprehliadnete.

 

Slnečné okuliare Roxy Josephine

 

S Roxy zvládneš akékoľvek počasie, či už zasnežené hory alebo slnečné pláže. Tohtoročné leto si môžeš užiť slnko s Roxy slnečnými okuliarmi alebo štýlovými šiltovkami či klobúkmi, ktoré ťa uchránia pred úpalom.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise