Vynovte si skate pomocou najlepších značiek

Každý správny skejter musí poznať značky Jart Skateboards, Sk8mafia, Cruzade Skateboards, Mosaic Company a Iron Trucks. Skate či jednotlivé komponenty tiež podliehajú módnym trendom a inováciám, ktoré musíte sledovať. Viete, ako si správne vybrať skateboard?

V poslednom čase je skejtovanie, nie len o športovaní, ale aj o moderných trendoch. Môžu za to hlavne celebrity a známe mená skejterov, ktorí obľubujú značkové oblečenie, aby na doske vyzerali trendy. Každý správny skejter potrebuje nie len štýlové oblečenie ale hlavne dizajnové a spoľahlivé dosky.

 

Skatebordová doska Sk8mafia Logo Mini Green

 

Skateboarding musíte milovať

Skateboarding je pomerne mladý a moderný šport, ktorý pochádza z americkej Kalifornie. Jeho názov je odvodený od základnej dosky, ktorá mala pôvodne simulovať jazdu na vlnách, no používa sa pre jazdu a predvádzanie trikov na pevnom povrchu. Podľa prieskumov sa skejtovaniu venujú prevažne muži vo veku od 15 do 25 rokov, ktorí milujú adrenalín a nespútanú zábavu.

 

Skateboardové dosky Sk8mafia

 

Ako si vybrať skateboardovú dosku

Skateboard sa skladá hlavne z dosky, ktorá môže mať rôzne tvary, materiál a šírku. Skejtové dosky sa najčastejšie vyrábajú z dreva, pričom najkvalitnejšie sú z kanadského javora. Finančne výhodnejšie sú dosky vyrobené z buka alebo dubového dreva. Úplne najlacnejším variantom sú skateboardy z PVC alebo laminátu. Výhodou týchto dosiek je okrem nízkej ceny tiež vysoká odolnosť. Doska by mala mať šírku 7 až 8 palcov a dĺžku 32 palcov. Pri kúpe nového skejtu prihliadajte hlavne na kvalitné polyuretánové kolieska, ložiská a trucky (podvozky). Ak stavíte na menšie kolieska, váš skate bude ľahší a tým pádom rýchlejší.

 

Skateboardová doska Jart Logo

 

To najlepšie z najlepšieho

Značky Jart Skateboards, Sk8mafia, Cruzade Skateboards, Mosaic Company a Iron Trucks patria medzi najznámejšie značky vyskytujúce sa na skejtovej scéne. Popularitu získali vďaka svojim originálnym a vysoko kvalitným produktom. Brandové spoločnosti vyrábajú dosky zo siedmych vrstiev najlepšieho kanadského javora, vďaka čomu sú odolné, pevné a pružné. Ich dizajn je doslova umeleckým dielom a určite si každý vyberie motív, ktorý ho zaujme svojou originalitou. Skateboard si môžete kúpiť poskladaný, alebo si ho vyskladať podľa svojich predstáv. Štýlovú dosku doladíte kvalitnými polyuretánovými kolieskami, ktoré sú tiež dizajnovými kúskami. Skejty týchto značiek vám bez pochýb vydržia aj niekoľko sezón a budete s nimi maximálne spokojní. Ak túžite po novej doske, kolieskach, či truckoch, ste na správnej adrese, Boardparadise.sk.

 

Skateboardové ložiská Jart Abec 7 608 ZZ Set

 

Skateboardové kolieska Jart


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise