Zaujímavosti


Ako vybrať kopačky

Vybrať správne kopačky dá niekedy poriadne zabrať. Rôzne hracie plochy si vyžadujú rozdielne prevedenie, no a hlava ťa môže zabolieť aj pri širokom type cvokov. Preto sme pre teba pripravili rýchleho sprievodcu ako vybrať kopačky.

Čitať viac…

Divoká snežná jazda sa stala Kenovi Blockovi osudnou

Svet rely prišiel o legendu. Fanúšikovia DC Shoes zas o technického vizionára v street style móde. Posolstvo Kena Blocka však navždy ostane v špeciálnej sérii Ken Block x DC Versatile.

Čitať viac…

Vianočné tipy na darčeky od Sebastiana Baxa

Ak je tvoj tohtoročný budget na Vianoce výrazne obmedzený, tak určite investuj do cool šiltovky. V jej prípade ide o celoročne nositeľný kúsok, ktorý doplní nielen pouličný, ale aj klasický decentný outfit. Takže ak hľadáš kúsok pre svoju ...

Čitať viac…

Ako kombinovať farby mužského oblečenia

Ak chceš oživiť tvoj doterajší štýl oblečenia nie je nič lepšie ako premyslieť tóny tvojich obľúbených kúskov. Našťastie na to, aby si zistil, čo je pre teba vhodné a v čom budeš vyzerať naozaj dobre, nepotrebuješ byť špičkovým dizajnérom. Stačí len dodržiavať pár základných pravidiel. Preto nie je na škodu stiahnuť si z webu color wheel pre oblečenie a uložiť ho do telefónu. Vďaka nemu budeš mať ráno rýchlo predstavu, ktoré farby môžeš dokombinovať s inými ako aj aká je ich postupnosť. No pre lepšiu orientáciu ti teraz predstavíme základne pravidlá farebného kombinovania oblečenia pre mužov.

Čitať viac…

Ako kupovať deťom topánky

Pri kúpe topánok pre tvojho potomka by si mal viac myslieť na funkčnosť a strih ako dizajn. Vhodná obuv nosená od útleho veku sa totiž naplno prejaví v dospelosti, kedy deti nebudú musieť bojovať s plochými nohami či inými ochoreniami pohybového ústrojenstva. Rozhodujúcich je v tomto prípade prvých päť rokov života, kedy sa v chôdzi a držaní tela tvojho synčeka alebo dcérky môže všeličo pokašlať, kvôli...

Čitať viac…

Ako odstrániť škvrny z oblečenia

Ako odstrániť žuvačku z oblečenia Žuvačka je skvelá lepkavá pochúťka, no pôžitok z nej ťa razom prejde, keď sa prilepí na tvoje obľúbené oblečenie. V tomto prípade najlepšie pomáha kocka ľadu. Vďaka nej žuvačka zmrzne a ty ju môžeš rýchlo z oblečenia odstrániť nožom. Ak ľad nepomôže, tak zabaľ mikinu alebo iný kúsok do plastového vrecúška a ...

Čitať viac…

Najdrahšie tenisky na svete

  Nie sú tenisky ako tenisky. Ale to asi všetci milovníci tejto obuvi vedia. Pre každého vyznávača kvalitných športových topánok má hodnotu niečo iné. Niektorí uprednostnia starú klasiku, iní zase sneakersy za milióny dolárov, pretože majú pre nich investičnú a zberateľskú hodnotu. Éra tenisiek tak zažíva nový rozmer, pretože tenisky zavítali do aukčných sieni, kde lámu rekordy v predajných cenách.

Čitať viac…

Ako sa obliecť na svadbu

Moderné svadby sú prezentované nadčasovými nevestami, ktoré sa počas svojho veľkého dňa niekoľkokrát prezlečú. Inak na tom nie sú ani ženísi. Pri nich sa dizajnéri a módne značky so svadobným tovarom priam predbiehajú s novými imidžovými vychytávkami. Navyše žijeme v časoch, kedy sa revolúcia v móde považuje za must have záležitosť. Veľakrát sa tak praktickosť a pohodlnosť dostáva do popredia pred okázalosťou a naškrobenosťou. Preto, ak aj ty chceš svadobčanov šokovať a zachovať si aj počas tvojho veľkého dňa street vibe určite investuj do svadobných tenisiek.

Čitať viac…

Výhody značkového oblečenia

Výhody značkového oblečenia majú široký záber. My ti teraz priblížime len niekoľko pozitív prémiového tovaru oproti lacným a nekvalitným kúskom.

Čitať viac…

Ako si správne vybrať plavky

Dvojdielne či čoraz viac populárnejšie jednodielne? Bandeu, vystužené alebo radšej klasické trojuholníkové? V otázke ako správne vybrať plavky musíš reálne prehodnotiť viacero faktov. A to aj v prípade, že nosíš konfekčnú veľkosť 34.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise