Zaujímavosti


Starostlivosť o obuv

Nové kožené tenisky sú jednoznačne imidžovým kúskom, ktorým budeš nejaký ten piatok ohurovať ulice. Koža, semiš či nubuk však patria medzi prírodne materiály. O tie sa musíš poctivo starať. Inak riskuješ, že tvoje nové topánky budú po pár obutiach vyzerať staro a opotrebovane.

Čitať viac…

Najlepšie tenisky na jeseň 2021

Tenisky na jeseň sú výzva. Chladné mesiace si želajú cool topánky, ktoré sa budú hodiť k svetrom, džinsom i teplákom. Kúsky na cvičenie sú od tohto trendu úplne inde. Jesenné tenisky totiž musia spĺňať funkčnosť aj módny diktát.

Čitať viac…

Žiarivé momenty skateboardingu pod olympijskými kruhmi

Dokonalé triky na doskách ovládli Tokio! Skateboarding ako jeden z piatich nových olympijských športov ponúkol divákom niekoľko žiarivých momentov a nenechal ani jedného z nich sedieť na stoličke. Znamenité kúsky mladých skaterov sa tak bez pochýb zapíšu do histórie hier.

Čitať viac…

Olympiáda v Tokiu priniesla prvých surferských víťazov

Život je plný zvratov a nečakaných udalostí. Inak tomu nebolo ani na uplynulých Olympijských hrách v Tokiu, ktoré síce v oficiálnom názve nesú rok 2020, no pre pandémiu sa uskutočnili až toto leto. Olympiáda v krajine vychádzajúceho slnka tak po prvýkrát hostila i surferske špičky z celého sveta, pretože surfing sa počas nej stal novým olympijským športom.

Čitať viac…

Surferská ikona Stephanie Gilmore prerazila vďaka divokej karte

Vo svete športu je len niekoľko tak inšpiratívnych žien akými je austrálska profesionálna surferka Stephanie Gilmore. Má za sebou celkom slušnú a úspešnú kariéru, milujúcich rodičov, viac ako polmiliónové publikum na sociálnych sieťach i vlastný e-shop. Momentálne sa pripravuje na letné olympijské hry v Tokiu a vo voľnom čase najradšej trávi čas v dobre padnúcich šortkách od Roxy.

Čitať viac…

Najpôsobivejší skateboardista súčasnosti Nyjah Huston

Má 26 rokov, 4 milióny folowerov na Instagrame a niekoľko ocenení z Majstrovstiev sveta v skateboardingu. Nyjah Huston je napriek mladému veku prototypom športovca, ktorý od útleho detstva tvrdo pracoval na tom, aby sa stal elitou. A aj preto je už viac ako päť rokov hrdou súčasťou tímu Nike SB.

Čitať viac…

Vzostupy a pády Quiksilver

Vlny a zasnežená hora, aktívny šport a celosvetová dokonalosť. Taký je Quiksilver. Impozantná značka, ktorej korene siahajú k austrálskym surferom. O tom, ako prerazili na celosvetom trhu, sme písali v predchádzajúcom blogu. Teraz ti priblížime vzostupy a pády značky, pretože priťahovať pozornosť celých generácií je makačka, no brand Quiksilver ju zvládol s nadhľadom.

Čitať viac…

5 tipov ako sa obliecť na športovanie

Pravidelný pohyb podporuje nielen zdravie, ale aj formovanie postavy. S fyzickou aktivitou môžeš začať prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Potrebuješ len odhodlanie a vhodnú obuv s oblečením. Preto sme pre teba pripravili päť tipov ako športovať štýlovo a bezpečne zároveň.

Čitať viac…

Ako vznikol Quiksilver

Bol raz jeden mladý muž, ktorý miloval vlny a surfovanie. Žil v dobe, kedy svetu vládol voľnomyšlienkársky fenomén hippies a dizajn surfovej dosky postupoval míľovými krokmi. Na to, aby bol jeho zážitok zo surfovania ešte výraznejší, však potreboval lepšie plavky. Také, ktoré by ho na doske nenechali v štichu a ešte aj dobre vyzerali. A tak sa zrodil Quiksilver.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise