Zaujímavosti


Najlepšie najpredávanejšie najdrahšie tenisky roku 2018

Práve minulý rok, sa dá nazvať aj súbojom tzv. “chunky, dad shoe” a bežných topánok. Prišla nová technológia a nové materiály, ktoré predtým nezvykli byť používané - aspoň nie v takom množstve ako predtým. Tieto nezvyklé matroše boli skombinované s modelmi klasík, na ktoré sme boli zvyknutí. Nike vyzdvihla technológiu, ktorú Adidas zavrhla a Puma rovnako nestrácala žiadny čas. ....

Čitať viac…

A STAR IS BORN "Jordan"

Myslím, že všetci sa zhodneme na tom, že móda v dnešnej dobe vobec nie je jednoduchou záležitosťou. Každý by mal vedieť aspoň čo-to o samotných značkách a o hlavných osobnostiach, ktoré stoja na ich čele. Príkladom takejto osobnosti, o ktorej sa síce veľa nehovorí, ale je dôležitým článkom v Nike svete, je Michael Jordan. Čo tak si ale povedať trochu o značke Jordan, ktorá sa stala kultovou už od svojho začiatku v roku 1984?

Čitať viac…

FILA

Filu založili bratia Filovia v Coggiole v provincii Biella v Taliansku v roku 1911. Pôvodne to bol obchod z pánskym a dámskym spodným prádlom. Myšlienka bola výroba textilu pre miestne obyvateľstvo. A tak v roku 1923 bola v Bielle otvorená 1. továreň na textil a expandovali tým s výrobou do celého Talianska. Giansevero Fila sa v roku 1968 ...

Čitať viac…

História plaviek plná bizarností: Od kúpacích kabín po žraločiu kožu

Už ste sa niekedy zamýšľali nad tým, čo by sa stalo, keby ste sa preniesli v čase do roku 1900 na slávnu Miami beach? Horúci letný deň, Collins Avenue, vôňa pečenej kukurice, palmová alej a vietor vo vlasoch. Ak by ste hľadali sexi dievčatá hrajúce plážový volejbal v bikinách alebo playboyov s osmahnutým vyšportovaným hrudníkom v denimových šortkách, vaše snaženie by bolo márne. História plaviek je totiž dlhá ako ľudstvo samo a sprevádzajú ju poriadne bizarnosti.

Čitať viac…

DC shoes.co USA

Značka z 24 ročnou tradíciou. Spoločnosť DC bola založená v júny 1994 Damonom Wayom a Kenom Blockom. Povodné miesto založenia bolo Carlsbade v Californii, ale teraz sídli v Huntington Beach, California. DC pôvodne patrilo pod "Droors Clothing" ale po jeho predaji ( v súčastnosti už zaniknutý) už na neho nemalo žiadne väzby a stalo sa jednoducho DC Shoes.

Čitať viac…

Vzostupy a pády obuvi s hviezdičkou - stručná história Converse

Kultová značka a znak akéhosi statusu hlavne medzi mladými, to sú (nielen) tenisky Converse. Značka tento rok oslávila 110 rokov a my sa týmto plátenkám mrkneme troška na zúbok.

Čitať viac…

Steve Jobs vo svete tenisiek

Kult tenisiek je v posledných rokoch tak silný, že nás prestáva prekvapovať, keď ľudia stanujú tri noci pred obchodom, aby si za stovky eur mohli kúpiť novučičké Yeezy alebo Air Jordan. Nejde totiž len o obyčajné topánky. Podstatné je, ako sa cítime, keď ich máme na nohách. Niekomu dodávajú sebavedomie a pocit toho, že niekam patrí. Iný sa teší, že v nich môže športovať alebo prejsť tisíce kilometrov, kým ich úplne zoderie.

Čitať viac…

Predstavujeme Birkenstock - kvalitnú obuv bez kompromisov

Hľadáte obuv na leto, ktorá bude pohodlná a kvalitná, takže sa nezničí ani každodenným nosením v horúcich mesiacoch? Obuv, ktorá je navrhnutá s ohľadom na prirodzený tvar chodidla a po ktorej vás nebude bolieť chrbát? Nemusíte kvôli tomu bežať do lekárne pre ortopedické topánky. My vám prinášame horúcu novinku - obuv Birkenstock.

Čitať viac…

Ako vznikajú kultovky alebo čo ste možno nevedeli o značkách ako Vans, Converse alebo Nike

Každý rok vychádza prestížny rebríček stovky najhodnotnejších značiek na svete. Na top miestach sa neúnavne umiestňuje Apple, Google, Microsoft, Coca Cola, Amazon, McDonald’s a ďalšie „love brandy“. Okrem toho, že sa ich hodnota ráta v 9 ciferných číslach, majú ešte niečo spoločné. Sú to „kultovky“, ktoré každý pozná a miluje.... A aké kultovky zbožňujeme my?

Čitať viac…

Ako sme k našej ambasádorke prišli. Predstavujeme vám Babsy, milovníčku street style módy a budúcu longboardistku

Board Paradise je tu už 13 rokov. Je to dosť dlhý čas nielen v živote človeka, ale aj v podnikaní. Udržať sa na trhu, byť pre vás stále inšpiráciou, zlepšovať sa, s chuťou sa uchádzať o vašu priazeň. Robíme to, čo nás baví a asi aj preto to baví vás. Cítili sme, že sa chceme oprieť o ďalších ľudí, ktorým je blízky koncept nášho obchodu a spoločne pre vás pripravovať nové inšpirácie, ako vyjadriť svoju jedinečnosť aj oblečením.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise