Zaujímavosti


ROXY pre svet v čistote

Značka Roxy vykročila správnym smerom a rozhodla sa, že bude využívať recyklovaný odpad na výrobu produktov. Túto sezónu tak môžeme vyskúšať jej moderný pohľad čistého sveta. Produkty sú vyrábané z VITA Fabric materiálu, recyklovaný taliansky techno-textil, ktorý nielen dobre vyzerá ale je aj veľmi odolný. Týmto spôsobom chce Roxy prispieť k vyčisteniu a ďalej neznečisťovaniu našej planéty.

Čitať viac…

Najlepšie najpredávanejšie najdrahšie tenisky roku 2018

Práve minulý rok, sa dá nazvať aj súbojom tzv. “chunky, dad shoe” a bežných topánok. Prišla nová technológia a nové materiály, ktoré predtým nezvykli byť používané - aspoň nie v takom množstve ako predtým. Tieto nezvyklé matroše boli skombinované s modelmi klasík, na ktoré sme boli zvyknutí. Nike vyzdvihla technológiu, ktorú Adidas zavrhla a Puma rovnako nestrácala žiadny čas. ....

Čitať viac…

A STAR IS BORN "Jordan"

Myslím, že všetci sa zhodneme na tom, že móda v dnešnej dobe vobec nie je jednoduchou záležitosťou. Každý by mal vedieť aspoň čo-to o samotných značkách a o hlavných osobnostiach, ktoré stoja na ich čele. Príkladom takejto osobnosti, o ktorej sa síce veľa nehovorí, ale je dôležitým článkom v Nike svete, je Michael Jordan. Čo tak si ale povedať trochu o značke Jordan, ktorá sa stala kultovou už od svojho začiatku v roku 1984?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise