Zimná obuv Roxy je ako stvorená pre aktívne ženy

Pomaly by ste sa mali poobzerať vo svojom šatníku, či máte vhodné topánky na zimu. Tie musia byť dostatočne teplé, aby v nich nebola zima na nohy a zároveň vyrobené z dostatočne pevného a nepremokavého materiálu. Musíte tiež myslieť na kvalitnú podrážku, ktorá zaručí pohodlnú chôdzu v snehu. Pre spoľahlivé nosenie po celú zimu zvoľte topánky Roxy, ktoré spĺňajú všetky kritériá.

 

Dámske topánky Roxy

 

Pre aktívne ženy

Zimná obuv Roxy je určená pre ženy, ktoré sa stotožňujú s aktívnym životným štýlom a ktoré si cenia vysokú kvalitu. Topánky určené na zimu sa vyznačujú zaujímavým strihom, kvalitnými materiálmi ale aj prepracovanými detailmi. Všetko veľmi praktické, funkčné a pohodlné. Topánočky Roxy sú výborným spoločníkom na chladné prechádzky do mesta, za zábavou, ale aj do hôr a zasneženého terénu.

 

Dámske topánky Roxy

 

Nohy v teple a suchu

Dámske topánky Roxy sú skutočne luxusný kúsok. Ľahko sa obúvajú a mäkká vnútorná výstelka z pamäťovej peny sa rýchlo prispôsobí vášmu chodidlu, vďaka čomu sa budete cítiť veľmi pohodlne. Mnohé modely majú vo vnútri hrejivú podšívku z umelej kožušiny, ktorá počas mínusových teplôt udrží vaše nohy v teple  a bude vás dokonale hriať. Navyše sú vyrobené z materiálov, ktoré nepremokajú, čo oceníte hlavne pri topiacom sa snehu. Väčšina topánok má navyše protišmykovú podrážku.

 

Dámske topánky Roxy

 

Najrôznejšie tvary

U dám sú veľmi obľúbené Roxy snehule, ktoré každý rok miznú z trhu obrovskou rýchlosťou. Ich originálny dizajn vždy spôsobí nákupné šialenstvo. Ale či si už vyberiete členkové topánky, vyššie čižmy s kožušinou, na nazúvanie alebo na šnurovanie, jednoducho si ich zamilujete a nebudete si ich chcieť vyzuť. Môžete si vybrať z najrôznejších farieb a farebných kombinácií.  Vaše nohy v nich budú jednoducho štýlové a zamilujete si ich na prvé obutie.

 

Dámske topánky Roxy

 

Dámske zimné topánky Roxy Creston

 

Dievčenské topánky Roxy RG Molly


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise