Prečo si kúpiť topánky slip on?

Mokasíny, plátenky či espadrilky sú trendy topánky, ktoré sa tešia obľube už mnoho sezón. Zbierku nazúvacej teda slip-on obuvi uzatvárajú slip-on tenisky, ktoré v sebe nesú ducha ulice i ležérnosti zároveň. Ich veľký come-back majú na svedomí ponožkové tenisky Speed od Balenciaga. Tie dokonca módny magazín Vogue označil za topánky roku 2017. Odvtedy sa produkcia slip-on obuvi rozrástla do enormných rozmerov, takže ak ešte tento skvelý pár tenisiek nemáš doma, čítaj ďalej. Pripravili sme pre teba 3 dôvody, prečo by si tak mal hneď urobiť.

1.Vzbudzuj rešpekt ako Kanye West

Hlavným priekopníkom a trendsetterom v oblasti slip-on tenisiek je nepochybne rapper Kanye West. Vesmírne topánky umiestnené na jeho nohách už roky pútajú nielen pozornosť, ale aj rešpekt. Samozrejme Kanye slip-on miluje nielen preto, lebo nimi píše svoj osobitný štýl, ale predovšetkým pre ich pohodlnosť a všestranné využitie. Navyše v poslednej dobe sa šialenstvo zo slip-on tenisiek prenieslo od Kanye priamo do arény mainstreamovej popkultúry a ulicu.

Vzbudzuj rešpekt ako Kanye West foto 1

2. Slip-On Vans Classic sú must have kúskom

Medzi širokou škálou vzorov a štýlov v rámci streetstyle módy dominujú najmä klasické biele Vans Classic Slip-On, ktoré sa objavili aj vo filme Squid Game, od streamovacieho giganta Netflix. Ich predaj sa po uvedení snímky zvýšil o rekordných 7800 percent. A to nielen vďaka filmovej prezentácii a štýlovému prevedeniu. Vans Classic Slip-On sa totiž predávajú v širokej palete farebných variácií a vzorov. Ich zvršok tvorí priedušná textília, vnútro mäkká stielka a spodnú časť zas vulkanizovaná podrážka s protišmykovým vzorom. Ide tak o komfortné tenisky v mega trendovom prevedení pre všetky vekové kategórie.

Slip-On Vans Classic sú must have kúskom foto 2

3. Ultra ľahké slip-on tenisky na každú príležitosť

Ďalšou bezkonkurenčnou výhodou slip-on tenisiek je ich váha. Patria totiž medzi najľahšiu obuv na trhu. Nezaťažujú tak tvoju nohu a vydržíš v nich chodiť celý deň po meste bez väčšej ujmy na zdraví. Navyše sa hodia na každú príležitosť. V pohode ich môžeš nosiť k šortkám, ale aj obleku. No a také dámske DC Manoual Slip-on Tx s leopardím vzorom pokojne skombinuješ aj s večernými šatami. Takže dôvodov prečo si kúpiť slip-on tenisky je naozaj neúrekom. Preto, ak hľadáš skutočne štýlový kúsok do letného šatníka určite vyskúšaj nejaký slip-on model z našej aktuálnej ponuky.

 

Ultra ľahké slip-on tenisky na každú príležitosť foto 3

 

Jednoduchá starostlivosť o slip-on tenisky

Na záver ešte pridávame niekoľko praktických rád ako sa starať o slip-on tenisky. Väčšina našich kúskov od značiek Vans a DC sú vyrobené z kombinácie textilného zvršku a gumenej podrážky. Keďže sa nosia prevažne na jar a v lete, nehrozí pri nich zložitá údržba. Takže potykať sa budeš pravdepodobne len s pachom z prepotenia. Preto používaj už od prvého obutia dezodorant do obuvi ako je napríklad Sneaky Shoe Freshener and Deodorant. Taktiež si do tvojich nových slip-on tenisiek dopraj antibakteriálne vložky. No a ak sa tvoje nové Vans či DC slip on predsa len zašpinia, namoč ich do mydlovej vody a jemnou kefkou odstráň všetky nečistoty. Túto aktivitu ti však môže uľahčiť náš Sneaky Shoe Cleaner. V prípade, že škvrny nezmiznú, je čas investovať do nových obľúbených slip-on tenisiek. Vans alebo DC slip-on si u nás môžeš kúpiť už od 19 do 60 eur.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 VANS, DC, google

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise