Cíť sa skvelo a sebavedomo vďaka jedinečným zimným novinkám od ROXY

Pastelovo - červená rada Chloe Kim

Na aktuálnej zimnej kolekcii  Roxy spolupracovala s americkou snowboardistkou a dvojnásobnou zlatou olympijskou medailistkou Chloe Kim. Chloe miluje pastelové farby a pohodlné oblečenie. Preto sú aj SNB nohavice Roxy Chloe Kim voľnejšieho strihu a v nápadnom marhuľovo-fialovom prevedení. Tento šmrnc sa tiež pretavil do levanduľových zimných čiapok či teplých mikín, ktoré farebne skvelo ladia so snowboardovými nohavicami. No Kim pastelovú prekvapivo skombinovala s výraznou červenou. Takže, ak chceš na zjazdovke všetkých šokovať, tvoj look doplň jedinečnými SNB rukavicami Roxy Chloe Kim v červenej farbe.

Pastelovo - červená rada Chloe Kim

90-te roky dominujú svahu

Okrem spolupráce s Chloe Roxy v zimnej kolekcii hľadala inšpiráciu aj v 90-tych rokoch 20.storočia. Retro návraty sú teraz veľmi trendy, takže ak máš rada old school klasiku, potom si určite prídeš na svoje. Neprehliadni teda zimné bundy Roxy Shelter či Roxy Winter Rebel. My však fičíme aj na klasickej Roxy Galaxy či Roxy Storm Warning, ktoré ťa nesklamú nikde, kam sa pohneš. Navyše bundy od Roxy sú technicky prepracované. Napríklad model Storm sa vyznačuje ľahkosťou, ale aj vysokým vodným stĺpcom na úrovni 15K a izoláciu Primaloft.

90-te roky dominujú svahu

Prepracované párky i termoprádlo

V aktuálnej Roxy zimnej kolekcii nechýba ani klasická párka Presence. Tú u nás nájdeš v žiarivej žltej textúre a z technického hľadiska je silne premyslená nielen odolnosťou voči vlhkosti, ale aj technológiou hydrosmart na límci. Tá sa počas mrazivých dní postará o to, aby sa tvoja tvár vonku cítila maximálne komfortne. No a okrem premakaných zimných búnd, SNB nohavíc či doplnkov sa Roxy v aktuálnej kolekcii zamerala aj na ďalšie kúsky, ktoré ťa na svahu nenechajú v štichu. K ním patrí i termoprádlo. Veď napríklad Roxy Baselayerbot ti dodá pocit istoty a pohodlia kamkoľvek sa pohneš. Čím do bodky napĺňa light motív celej tohtoročnej kolekcie Roxy – sebavedomie, štýl a ľahkosť, ktoré sa naplno pretavia do tvojho výkonu na doske.

Prepracované párky i termoprádlo

⌨️ K. Kmeťová 📸 ROXY


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise