Čo je nové v Jasnej?

V DC snowparku v stredisku Jasná - Nízke Tatry nezaspali na vavrínoch a usiľovne pripravujú novinky pre vás. Okrem toho, že stredisko pracuje na novej lanovke z Bielej púte, v parku sa dejú veľké veci.

DC Snowpark Jasná

Zmenou prešla horná časť, kde sa však rátalo len s vyrovnaním povrchu a minimálnymi terénnymi úpravami v zmysle dovozu nového materiálu. Rozšírila sa už existujúca zjazdovka a pripravili hlinené prekážky ako klopenky a vlny. V dolnej časti snowparku pribudol nový vstup, široká zjazdovka smerujúca k chaletom, vďaka čomu sa riedi počet turistov smerujúcich do snowparku. Prichádza prvá skoková platforma, ktorá sa len o kúsok rozšírila. Za ňou je druhá, ktorá sa rozšírila oveľa viac, takže je o kus širšia, ale aj dlhšia.

DC Snowpark Jasna

DC snowpark

DC Snowpark 2

DC Snowpark Jasna

Pribudla tretia skoková platforma. Riadne široká, so strmým dopadom. Tri plnohodnotné skokové platformy za sebou. Nasledujú štyri platformy určené na jibové prekážky. Čiže sedem platforiem z hliny, ktoré nepotrebujú také veľké množstvo snehu. Chalani z DC Snowparku v Jasnej však pracujú na ďalších luxusných novinkách.

DC Snowpark Jasna

DC Snowpark Jasna

DC Snowpark Jasna

Všetky tieto novinky majú urýchliť spustenie snowparku počas novej sezóny. Na výstavbu skokov už nebude treba toľko snehu, shaperi budú môcť lepšie a hlavne efektívnejšie upravovať prekážky. Ďalej pribudnú nové prekážky, viac skokov a zábavy v parku.

Zdroj: http://www.boardlife.sk/sk/snowboard/sprava/velke-zmeny-v-dc-snowparku-v-stredisku-jasna-nizke-tatry
Copyright © boardlife.sk s.r.o.Copyright © boardlife.sk s.r.o.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise