Hľadáš okuliare na snowboard? Electric je tá správna voľba!

Jedno je jasné, bez okuliarov sa na hory radšej nevypravujte. Snowboardové okuliare patria k dôležitej časti snowboardového vybavenia, preto ich výber netreba podceňovať. My vám predstavíme nové modely značky Electric. U snowboardistov sú veľmi obľúbené vďaka skvelej funkčnosti a štýlovému vzhľadu. Vyrába ich spoločnosť ELECTRIC, ktorá bola založená v roku 2000 vedúcimi výrobcami okuliarov druhej generácie a je svetovo uznávanou značkou okuliarov. ELECTRIC navrhuje a predáva rozsiahlu sériu ocenených slnečných okuliarov najvyššej kvality vyrobených v Taliansku, navrhnutých a testovaných v bohatej prírodnej krajinnej oblasti Kalifornie. 

Snowboardove okuliare Electric EG2

EG2

EG2 sú prvé okuliare, ktoré vám poskytnú, čo najviac potrebujete: rozhľad. Zúženie rámu a nadrozmerné sklo vám umožňujú vynikajúce periférne videnie. Krok vpred, ktorý doslova zmení spôsob videnia hôr. EG2 je ako váš širokouhlý HDTV pre hory. Poskytujú 100%UV ochranu. Majú odvetrané dvojité sklo, ochrannú vrstva proti zahmleniu a poškriabaniu, ergonomicky tvarovaný trojvrstvový penový molitan a majú sklá do hmly zdarma. 

EGV

Valcovité okuliare pre každého jazdca, model EGV je ideálny pre park, prašan a všetko ostatné, čo si na vás hora pripraví. Široký rám poskytuje klasický retro vzhľad, zatiaľ čo moderné prispôsobenie vám poskytuje maximálne periférne videnie. Poskytujú 100%UV ochranu. Majú odvetrané dvojité sklo, ochrannú vrstva proti zahmleniu a poškriabaniu, ergonomicky tvarovaný trojvrstvový penový molitan, sú kompatibilné s helmou a majú sklá do hmly zdarma.

Snowboardove okuliare Electric Masher 

Masher

Tohtoročná novinka. Veľkosťou podobné ako najpredávanejší model EG2. Nenápadné prierezy pre dioptrické okuliare (OTG). Veľké dvojité sférické sklá z polykarbonátu. Praktické svetlejšie sklá S3 vhodné do slovenských/českých podmienok. 100%UV filter. Vyššia ochrana proti zahmleniu a poškriabaniu. Antireflexná vrstva. Trojitý foam,40mm široký popruh a ergonomický TPU rám perfektne pasujúci do vašej helmy. Možnosť výberu odtieňa druhého skla za polovičnú cenu.

Snowboardove okuliare Electric Electrolite

Electrolite

Najľahšie okuliare na trhu, vážia len 77g. Majú ultra ľahký ergonomický EVA rám a dvojité cylindrické sklá napevno. Ponúkajú extrémne periférne videnie a tmavosť skiel S3. Makú 100% UV ochranu, vyššiu ochranu proti zahmleniu a poškrabaniu, antireflexnú vrstvu, trojitý foam a špeciálny 40mm široký silikonový popruh. Sú kompatibilné s vašou helmou.

Snowboardove okuliare Electric Charger XL

Charger XL

Tohtoročná novinka. Zväčšená verzia modelu Charger. Najlacnejšie veľké okuliare od Electric. Ponúkajú 100% UV ochranu. Majú odvetrané dvojité sklo, ochrannú vrstvu proti zahmleniu a poškriabaniu, ergonomicky tvarovaný trojvrstvový penový molitan a sú kompatibilné s helmou.

Snowboardove okuliare Electric

 

Snowboardove okuliare Electric


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise