Nová kolekcia Quiksilver inšpirovaná vlnami

Výhradne športová značka Quiksilver je jedným z najväčších svetových výrobcov oblečenia pre surferov a ostatných boardových nadšencov. Koncept morských vĺn a pláže sa podarilo spoločnosti Quiksilver pretaviť v životný štýl, kde módu určujú aktivity športových nadšencov.

Vlny, ako symbol surferov sa preniesli aj do loga Quiksilver, ktorý vytvoril jej zakladateľ Alan Green. Okrem vlny, rovnako tak ako aj vo filozofii firmy,  má svoje miesto v logu a  zasnežený vrch.

 

Letná kolekcia Quiksilver pre surferov

 

Keď sa v prvej dekáde existencie značky Quiksilver rozšírila po celej Austrálii, Spojených štátov, v osemdesiatych rokoch vstúpili aj na trh v Japonsku a o niečo neskôr aj do Európy. S napredovaním rástla aj sieť predajní ponúkajúcich široký výber oblečenia a rozmanitú ponuku doplnkov.  V ponuke je hlavne boardový sortiment pre surferov, windsurferov, skateboardistov a snowboardistov. Sortiment voľnočasového oblečenia a oblečenia na cestovanie zahŕňa oblečenie všetkých ročných období, od zimných búnd a termoprádla, cez fleecky a softshellové bundy a vesty až po letné oblečenie – tričká, kraťasy a plavky. Quiksilver sa špecializuje aj na športovú obuv, okuliare, batohy a tašky a skateboardy samotné. Všetky produkty tejto značky sú určené mladým a duchom mladým ľuďom preferujúcim ležérnosť a pohodový štýl života.

 

Letná kolekcia Quiksilver pre surferov

 

Na oslavu 50. výročia predstavila značka Quiksilver novú kolekciu s názvom „Stay high“ rozdelenú do dvoch línií, ktoré predstavujú deň a noc. Obe línie príbehov sa vzájomne dopĺňajú a spolu tvoria veľmi zaujímavý celok. Tvorivý tím cestoval do Rio de Janeira a tam sa inšpirovali brazilskou kultúrou, ktorá sa odráža v novej kolekcií od jasných farieb pláže São Conrado až po temnejšiu stranu Rocinha Favelas . Tvorivý tím do svojích návrhov preniesol skutočné cestovateľské príbehy a skúsenosti. Počas svojej cesty sa spojili s hudobníkmi, umelcami a dizajnérmi a tak rozšírili svoju tvorivú komunitu. Spolupráca, hľadanie pozitív a dokumentovanie tohto procesu umožnilo vytvoriť nový jazyk, surový, uprímný a nesporný, ktorým mohli vyjadriť myšlienku celého konceptu „Stay high“.

 

Letná kolekcia Quiksilver pre skaterov

 

Letná kolekcia Quiksilver pre surferov


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise