Okuliare Oakley sú na svahu špičkou

Lyžiarske a snowboardove okuliare Oakley si už bez pochýb videl. Nosia ich totiž také športové hviezdy ako Mikeala Shiffrin či Aksel Lund Svindal. No títo áčkoví športovci Oakley nielen v praxi využívajú, ale podieľajú sa aj na ich výrobe.

Vďaka Oakley okuliarom vyťažíš na horách maximum. Môže za to technológia Prizm, ktorá sa postará o vynikajúcu viditeľnosť v rôznych poveternostných podmienkach. Jej ďalšou prednosťou je aj rozšírená možnosť farieb, aby si mohol ľahko rozoznať všetky kontrasty na zjazdovke. No a v neposlednom rade okrem technických vychytávok na Oakley určite oceníš aj zaujímavý a štýlový dizajn.

Oakley PRIZM

My v Board Paradise odporúčame:

1. Oakley Fall Line XL

Fall Line je skvelou voľbou pre tých, ktorí potrebujú okuliare na svahu skombinovať s dioptrickými sklami. Okrem toho je v nich zabudovaná revolučná technológia Prizm a Ridgelock, ktorá sa postará o jednoduchú výmenu skiel. Oakley Fall Line XL je prispôsobené takmer na všetky typy heliem.

Oakley Fall Line XL

2. Oakley Airbrake XL Factory Pilot Blackout

Ide o štýlové okuliare, ktoré sú okrem toho aj nabité technológiami ako Prizm či Switchlock. Ten je zameraný na jednoduchú výmenu šošoviek, no a za zmienku stojí aj materiál Plutonite. Cieľom Oakley Airbrake je skombinovať benefity veľkosti šošoviek periférneho videnia s ich jednoduchou výmenou. Okuliare sú vhodné pre väčšinu prílb, no skôr pre ľudí s väčšou tvárou.

Oakley Airbrake XL Factory Pilot Blackout

3. Oakley Flight Deck

Oakley Flight Deck majú bezkonkurenčné zorné pole so širokou škálou kompatibility s helmou. Určené sú pre stredne veľké tváre a určite na nich oceníš predovšetkým už spomínanú technológiu Prizm, ktorá zabezpečí, aby si na svahu mal skvelý výhľad. Veď napokon sú inšpirované priezormi prílb stíhacích letcov.

Oakley Flight Deck


 

 

ZDROJ: text -  PhDr. Katarína Kmeťová  / foto - R.H. , Oakley


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise