Ovládni svahy s doskami od Lib Tech

Lib Tech je na svete dlhšie, než mnohí snowboardisti a za ten čas si vybudoval povesť výrobcu, ktorý sa nebojí experimentovať. V spolupráci s ridermi, ako Jamie Lynn, prevrátili svet snowboardov hore nohami a priniesli na trh množstvo inovácií, ktoré im vyniesli fúru cien. Poď sa s nami mrknúť, čím sú Lib Tech dosky unikátne a ako ti pomôžu ovládnuť svah.

Banana Technology

A začneme hneď tou najväčšou bombou, ktorá je síce na trhu už nejaký čas, no nie je  možné ju opomenúť. Rocker umiestnený medzi jazdcove nohy spôsobil poprask vo svete snowboardov. Takzvaná “mŕtva zóna”, typická pre bežné snowboardy, tak ožila a umožňuje lepšiu ovládateľnosť. Tip a tail dosky majú lepší kontakt s povrchom, umožňujú tak lepšiu stabilitu a hrany sa nezasekávajú. V prašane jazdí prirodzene, no nemá problém ani s iným terénom. S výberom tohto druhu dosky nespravíš chybu. Je vhodný pre začiatočníkov, ale aj pokročilých jazdcov.  

Banana Technology Lib Tech

Magne Traction

Možno si to na prvý pohľad ani nevšimnete. Jemné zvlnenie dosky,  7 strategicky umiestnených hrán, búra predstavy o tom, ako by mal vyzerať snowboard. 3 najagresívnejšie “zuby” sú umiestnené v strede dosky a umožňujú lepšiu kontrolu mŕtvej zóny. Menšie zuby, umiestnené medzi prednou nohou a dotykovou zónou, poskytujú výborné držanie hrán, no stále dostatok voľnosti prednej a zadnej časti. I na zľadovateľom povrchu je doska skvele ovládateľná. Desiatky cien, priazeň jazdcov na podujatiach ako olympiáda, King of Hill, X Games a ďalšie je znakom, že tieto dosky sú jednoducho top.

Ako Banana, tak aj Magne Traction, sa stali poznávacou značkou firmy LibTech a nájdete ich na každom snowboarde. Ďalšie technológie z nich vychádzajú a mierne ich upravujú.

Magne Traction Lib Tech

C2

Máš už niečo odjazdené, užívaš si freestyle a freeride? C2 ti poskytne hravú jazdu. Mierny rocker medzi viazaniami, s cambermi vpredu aj vzadu, umožňujú skvelú ovládateľnosť, perfektné držanie v oblúku a jazdu prašanom. Jednoducho ťa nesklame nech jazdíš kdekoľvek.

C2 Technology Lib Tech


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise