Pripravené na zimnú sezónu, dámy? Tohtoročná kolekcia od Roxy je záruka maximálnej spokojnosti

ROXY aj tento rok prichádza so skvelou zimnou kolekciou. Inováciami posunula snow fashion opäť o level vyššie, a preto s prvým prašanom si môžete aj vy užiť ten pocit štýlu s technológiami nabitými kúskami, ktoré máte na sebe. V novej kolekcii od Roxy sa budete cítiť teplejšie, suchšie a hlavne chránené od všetkých poveternostných podmienok.

 

Dámska zimná čiapka Roxy Nola Beanie

 

Prečo je Roxy ideálna voľba na svah?

Kolekcia Roxy je postavená hlavne na funkčnosti pri maximálnom zachovaní komfortu, ochrany a ženských strihov. Odolnosť voči vetru, vode a priedušnosť sú samozrejmosťou. Vonkajšia vrstva oblečenia vás ochráni pred dažďom, snehom či vetrom a zároveň umožní odvádzať pot. Membrány majú malé dierky, ktoré sú príliš malé na to, aby dovnútra prechádzala voda, avšak dostatočne veľké na to, aby nimi odchádzala von vodná para. Pocit tepla zabezpečuje tepelná izolácia, ktorá udržuje telo v teple tak, že okolo neho vytvára izolačnú vrstvu so vzduchu zachyteného v mikrovlákne.

 

Dámska zimná bunda Roxy Jet Ski Premium

 

Športové oblečenie priaznivé pre našu pleť

Roxy sa opäť spojila s kozmetickou značkou Biotherm a vytvorili bundynákrčníky popretkávané s exkluzívnou formulou, ktorá chráni tvár a krk pred chladom. Mrazivé teploty, suchý vzduch a trenie textílií dráždia našu pleť. Preto Roxy a Biotherm spojili svoje sily a vytvorili unikátnu zložku Enjoy & Care, ktorá sa nachádza v oblečení a stará sa o našu pokožku počas jazdy.

 

Dámke zimné oblečenie Roxy

 

Revolučná technológia a jej fungovanie v praxi

Upokojujúca formula obsahuje blahodarné látky ako bambucké maslo, marhuľový olej, vitamín E a extrakt z Marine-Christe vhodný proti podráždeniu pleti. Tie sú následne v podobe mikrokapsúl vložené do tkanív a pri kontakte s našou pokožkou sa aktivuje ich uvoľňovanie, čo zabezpečuje aktívnu ochranu pokožky. Oblečenie obsahujúce takúto formulu je možné prať 15krát pri teplote 40° C, kým sa jej účinok stratí.

Roxy jednoducho nesklamala ani tento rok. Na Boardparadise.sk nájdete celú kolekciu a omnoho viac.

 

Dámska zimná bunda Roxy Lodge

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise