Snowboardové sety Rossignol 20/21

Snowboardy Rossignol sú nápadité, technický prepracované a vhodné nielen pre skúsených jazdcov, ale aj úplných začiatočníkov. Navyše v sebe majú i určitú dávku francúzskeho šarmu a ich kúzlu neodolali ani také hviezdy snowboardového neba ako Xavier De La Rue, Jeremy Jones či Marion Haerty.

Snowboardové sety pre začiatočníkov aj skúsených jazdcov

Všetky snowboardy z dielne Rossignol majú drevené jadro, čo im zaručuje pružnosť, odolnosť a stabilitu. Na druhej strane disponujú i sidewall, čiže dosky sú z hornej strany ostro zrezané smerom k hrane, čo umožňuje nielen precíznejší prenos sily na hranu, ale udržiava aj rýchlosť a zvyšuje torznú tvrdosť snowboardu. No a neodškriepiteľným benefitom snowboardov Rossignol je aj ich jedinečná technológia AmpTek – kombinácia rockeru a camberu, čo v praxi znamená, že prechod z oblúka do oblúka bude plynulejší a pri jazde ti doska nebude nijako zavadzať. Vďaka všetkým spomínaným vlastnostiam sú tieto francúzske snowboardy vhodné nielen pre skúsených jazdcov, ale aj úplných začiatočníkov.

Rossignol na prvý kontakt so snowboardingom

Ideálnou voľbou na tvoje prvé rande so snowboardingom sú bez pochýb pánske sety Rossignol District s viazaním Battle či Rossignol Circuit s tým istým viazaním.

Rossignol District s viazaním Battle

Z dámskej kolekcie zas do tejto kategórie spadá Rossignol Myth s viazaním Myth. Všetky vyššie uvedené dosky majú v sebe zabudovaný presný pomer Camberu a Rockeru, čo zabezpečí už spomínanú hladkú jazdu bez zasekávania hrany snowboardu do snehu a tvrdosť dosky na úrovni 4 z 10, čo je vhodný pomer na jednoduché ovládanie.

Rossignol Myth s viazaním Myth

Snowboardy pre pokročilých jazdcov

Snowboardový set Rossignol Jibfluence s viazaním Battle je zas vhodnou doskou pre všetkých, ktorí už majú niečo odsnowboardované. Vďaka Effortless Turns, Playful Ride – AmpTek Auto Turn Rocker bezproblémovo zahájiš oblúk v akýchkoľvek podmienkach a o zvýšenú kontrolu nad doskou sa zas nemusíš obávať vďaka technológii Stability and Control – Directove All – mountain flex. Rossignol Jibfluence je tak vhodnou voľbou aj na free style.

Rossignol Jibfluence s viazaním Battle

Rossignol pre profíkov

Rossignol myslí na všetkých, a tak si v jeho ponuke prídu na svoje aj profíci, ktorým nerobí problém samostatné jazdenie vo voľnom teréne a väčšej rýchlosti. Ak medzi nich patríš aj ty, tak jednoznačne neprehliadni Rossignol Trickstick s viazaním Battle, ktorého tvrdosť 6 z 10 zabezpečí, aby si si naplno vychutnal tvoju Freestyle jazdu. Doska je taktiež ľahko ovládateľná a obratná vďaka AmpTek Auto Turn Rocker a TwinFreestyle flex.

Rossignol Trickstick s viazaním Battle

⌨️ K. Kmeťová 📸 Rossignol


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise