Špičkové modely SNB nohavíc od DC vydržia takmer čokoľvek

Máš super snowboardové nohavice, no aj tak ti je na svahu zima? Tak to asi nemáš DC. Nejazdi s omrznutými kolenami a hoď sa do pohody s týmito kúskami.

Čo z toho, že máš super dosku, keď už po hodine jazdenia máš pocit, že ti stehná obrástli cencúle a kvôli prechladnutiu sa na ňu zas dlhý čas nepostavíš? Imidž je jednoducho nanič a kto šetrí, nie vždy má za tri. Teda, ak šetríš na snowboardových nohaviciach, tak máš možno za tri dni chrípku. S modelmi snowboardových nohavíc od DC takúto chybu nespravíš a zime sa môžeš vysmiať rovno do ksich...ehm, tváre. Sú totiž navrhnuté tak, aby si sa mohol sústrediť čisto na svoj freestyle a neriešiť nič iné.

Dosť teda prázdnych rečí, vybrali sme pár kúskov pre baby aj chalanov, u ktorých je na prvý pohľad vidno, že ich navrhli ľudia, ktorí snowboarding milujú tak, ako ty.

A keďže dámy majú u nás prednosť, vyberáme najprv pre ne.

snb nohavice DC

DC Recruit

Super vyzerajú, skvele sa nosia, sú pohodlné, nastaviteľné a nepremokavé. A to až tak, že až do 10.000 mm. Ak nevieš presne, čo to znamená, čekni náš predchádzajúci článok.

Okrem toho majú kopec vreciek, majú vystužené švy, sú izolované a majú fleece podšívku.

V týchto nohaviciach ti bude jednoducho teplúčko a vydržia večnosť.

DC Ace

V týchto nohaviciach budeš eso na svahu, aj mimo neho. Majú akurátny strih, nadčasový dizajn, ideálnu dĺžku, sú nepremokavé, no zároveň priedušné. Ochránia ťa pred zimou, ale neobmedzujú v pohybe. Sú štýlové, kvalitné a trvácne.

Máme, samozrejme, niečo aj pre chalanov. Vybrať si môžu napríklad aj takéto kúsky:

snb nohavice DC

DC Code

Codename: pecka. Ak máš rád army štýl, snowboardové pánske nohavice DC Code sú pre teba to pravé. Máme skladom dve maskáčové prevedenia a garantujeme ti, že budeš mať problém si spomedzi nich vybrať. Nielen, že skvele vyzerajú, sú nepremokavé do 15.000 mm, môžeš nastaviť pás a dĺžku podľa seba, navyše majú kopec vreciek a ďalšie vychytávky ako napr. odvetrávanie.

DC Dealer

Dílovanie nebolo nikdy jednoduchšie. S týmito nohavicami obslúžiš všetkých svojich zákazníkov jedinou jazdou dolu svahom, práve vďaka špeciálnej kapsičke na nohavici, ktorú inde nenájdeš.

Ale vážne, kto vymýšľa tie názvy?

DC Dealer sú takmer z ¾ z nylonu, čo zaručuje vysokú odolnosť a trvácnosť. K tomu napomáhajú aj podlepené švy. Nohavice sú, samozrejme, nepremokavé. Taftová podšívka zasa zabezpečuje pohodlné nosenie. Samozrejmosťou sú aj vetracie otvory a možnosť nastavenia pásu.

Snowboardové nohavice od DC sú jednoducho špička vo svojej kategórii. Vyrobené a navrhnuté ľuďmi, ktorí presne vedia, čo na svahu využiješ. Plné drobných detailov a vychytávok, ktoré prispievajú k celkovému pôžitku z jazdy. Ak to s jazdením myslíš vážne, neváhaj investovať aj do kvalitného oblečenia. Mierne vyššia cena je vykúpená dokonalou funkčnosťou, kvalitnými materiálmi s perfektnými izolačnými vlastnosťami a krásnym dizajnom.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise