Technické mikiny

Príjemne zahrejú! To je cieľom technických mikín, ktoré okrem udržiavania tepla aj skvelo odvádzajú pot a sú príjemné na dotyk. Zamilujete si ich pre ich viac účelovosť. Mali by byť neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého správneho športovca.

Technická mikina dámska Roxy

Technické mikiny sú vyrobené z funkčného, ľahkého, mäkkého a teplého syntetického fleecu alebo polárnej vlny. Materiál fleec má veľmi podobné vlastnosti ako vlna, ale má oveľa nižšiu hmotnosť, čo je v tomto prípade veľkou výhodou. Materiálovo sú technické mikiny prispôsobené vlastnostiam tela. Toto oblečenie zabezpečuje to, aby sa človek nie len pri športovaní, ale aj pri akejkoľvek záťaži neprechladil. Odvádzajú totiž pot z tela čo najrýchlejšie preč a tým pádom sa telo udrží v suchu.

 Technické mikiny DC Snowstar

Ako fungujú

Technické mikiny majú zvonka často hladkú, čiastočne vodeodpudivú vrstvu. Z vnútornej strany je materiál zateplený, veľmi dobre priedušný a má vynikajúce termoizolačné vlastnosti. Sú vhodné ako medzičlánok medzi ďalšími vrstvami oblečenia. Je ich možné použiť v kombinácií s prvou vrstvou alebo ako stredná vrstva s pridaním bundy. Technické mikiny sú ideálne pre aktívnych športovcov, nie len pre zimné prechádzky ale aj pre vrcholové športovanie. Samozrejme nič nepokazíte, ak si takúto mikinu zadovážite aj na bežné nosenie.

Technické mikiny

Ako si vybrať

Na trhu je široká paleta technických mikín od značiek Roxy, DC či Quiksilver. Mnohé majú kapucňu, zapínanie na zips, voľne prístupné vrecká,  klokanie vrecko, či elastické manžety na rukách alebo na páse, vďaka čomu sa mikiny nevyťahujú. Moderné technické mikiny sa skvelo prispôsobili potrebám užívateľov a hýria rôznymi farbami, kombináciami ale aj výraznými prvkami, vďaka čomu sú vhodné nie len na športovanie ale aj na každodenné nosenie do práce, do mesta, ale aj na voľný čas. Obľúbili si ich nie len chlapi, ale aj ženy a dokonca aj tí najmenší.

Technické mikiny

 

 

 

Technická mikina pánska DC

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise