Toto sú dôvody, prečo by si nemal vo svojom zimnom šatníku vynechať značku Quiksilver

Okrem toho, že americká značka Quiksilver ponúka svieže letné kúsky, nájdeš v ich ponuke aj kvalitné zimné vybavenie. Ak hľadáš bundu či nohavice, ktoré ťa  zahrejú, ochránia proti vetru a pritom budú vyzerať štýlovo, si na správnom mieste. Zimná edícia tejto fashion snowboardovej značky v sebe skrýva hneď niekoľko dôvodov, prečo by  v tvojom tohtoročnom šatníku nemala chýbať.

technologia-dryfit-quiksilver

Vodeodolnosť a priedušnosť

Keďže jeseň a zima so sebou mnohokrát prinášajú daždivé a upršané počasie, Quiksilver nezabudol svoje zimné produkty dobre pripraviť. Bundy a nohavice sú vyvinuté so špeciálnou Dryflight technológiu, ktorá zaručuje vodeodolnosť aj v tých najextrémnejších podmienkach. Ak si milovníkom hôr a potrebuješ maximálnu ochranu pred vodou no zároveň priedušný materiál, Quiksilver má vo svojich radoch zimné bundy, ktoré neprepustia zrážky v rozmedzí až do 30 000mm.  V prípade, ak hľadáš bundu, ktorú využiješ na snowboard či lyže, radi by sme ti predstavili našu novinku Quiksilver Mission Block, ktorá takisto obsahuje technológiu Quiksilver Dryflight pre zabezpečenie najvyššej vodeodolnosti a taktiež ťa zahreje svojou vnútornou tepelnou izoláciu WarmFlight X2.

zimne-bundy-quiksilver-strihy

Jedinečné prispôsobenie strihu

Aby si sa v oblečení Quiksilver cítil čo najpríjemnejšie aj počas zimných dní alebo keď práve jazdíš na svahu, máš na výber medzi troma strihmi – slim, modern alebo regular. Každý z týchto strihov je jedinečný, no niečo majú predsa len spoločné. Všetky strihy sú prispôsobené tak, aby ti zaručili čo najvyššie pohodlie, kvalitu a stali sa neodmysliteľnou súčasťou tvojej zimnej výbavy. Spomedzi nohavíc, ktoré má Quiksilver v ponuke pre teba vyberáme Quiksilver Forest Oak. Tieto snowboardové nohavice sa jednoducho prispôsobia tvojej postave a spoločne s technológiou WarmFlight X1 sa stanú tvojim verným parťákom na horách.

technologia-warmflight-quiksilver

Tepelná technológia WarmFlight

Aj keď sme už túto technológiu spomenuli niekoľkokrát, je to preto, že si naozaj zaslúži patričnú pozornosť. A je to koniec koncov ona, ktorá ťa udrží v teple aj v tých najextrémnejších podmienkach. K tomu, aby Quiksilver zabezpečil 100% ochranu pred zimnou, je každá bunda vybavená vreckami s prešívanou látkou, ktorá udržuje teplo. Okrem toho na bunde nájdeš aj textilnú ochranu na zápästie, ktorá udrží tvoje ruky teplé aj mimo vreciek. Aby si sa v bunde cítil čo najpohodlnejšie, vnútornú stranu tvorí jemný flisový materiál, ktorý zároveň výborne udržuje teplo. V neposlednom rade, dokonalé zateplenie zabezpečuje vnútorná prešívaná linka, ktorá kopíruje tvar bundy a spoločne s technológiu WarmFlight vytvára nenahraditeľnú súčasť značky Quiksilver. Ak máš rád svieže farby a chceš ostať neustále v teple, naša nová Quiksilver Mission Plus je pre teba ako stvorená.

snowboarding-quiksilver-boardparadise

Výnimočné funkcie

Aby bol tvoj nový zimný outfit dokonalý, Quiksilver so sebou prináša ja niekoľko praktických funkcií, ktoré bundy a nohavice z jeho radov obsahujú. Okrem toho, že vo vnútornej strane bundy nájdeš niekoľko vreciek, ktoré slúžia ako úložný priestor, nájdeš tam aj jedno jedinečné, ktoré je určené špeciálne pre tvoj mobil či ipod, aby si si svoju obľúbenú hudbu mohol vychutnať naozaj kdekoľvek. Aby čistenie bundy bolo čo najpraktickejšie, máš možnosť odnímať vnútornú textilnú časť bundy. Čo by si však určite nečakal je to, že vo vnútri bundy nájdeš dokonca aj čistič na okuliare, aby bol zabezpečený čo najväčší štandard pri každej príležitosti. Aby sme však nezabudli ani nohavice, unikátna spona na konci nohavíc tvorená zipsom, ti zaručí jednoduché spevnenie v každom teréne. Jednými z obľúbených nohavíc, ktoré využije každý nadšenec hôr a snowboardu sú Quiksilver Estate.

Veríme, že teraz už máš jasno v tom, prečo si vybrať práve Quiksilver a jeho pestrú ponuku zimného oblečenia. Celú ponuku nájdeš na našom eshope www.boardparadise.sk.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise