Vybavte sa na jarné prázdniny

Čo nevidieť budú mať školáci vytúžené jarné prázdniny, ktoré trvajú deväť dní. Je to vhodný čas na relax, turistiku, návštevu pamiatok alebo lyžovačku. Ak spolu cestuje celá rodina, nesmie sa zabudnúť na nič dôležité. Viete, čo je nevyhnutné zabaliť a čo pokojne môže ostať doma? Svetre, vetrovky, kombinézy sú objemné, a to sme ešte nespomenuli lyžiarske vybavenie. Ako sa teda zbaliť čo najšikovnejšie?

Detské čižmy Roxy RG Molly

 

Či sa už chystá celá rodina počas prázdnin oddychovať na horách, alebo len vaša ratolesť pôjde k starým rodičom, pobaliť toho musíte veľa. Ak stále niektoré kúsky ešte nemáte v šatníku, ale túžite po niečom novom, teraz je ten správny čas nakupovať, pretože momentálne je všetko za super ceny kvôli zimnému výpredaju.

Výstroj

Ak na to máte priestor, zoberte si na svah svoju vlastnú výstroj, na ktorú ste zvyknutý, pretože to je najistejšie. Najdôležitejšie sú lyže, palice, snowboardy, lyžiarske topánky, viazanie, okuliare a helma. Ak ale nechcete všetko vláčiť, v každom väčšom stredisku bez problémov nájdete požičovňu. To isté platí aj o sánkach.

Detská zimná bunda DC Troop Youth

Spodné oblečenie

Pred tým ako si pôjdete užívať sneh, oblečte sa tak, aby vám nebolo ani príliš teplo, no naopak ani zima. Viaceré vrstvy vás najlepšie ochránia pred mrazom. Ak ešte nemáte, zadovážte si termoprádlo z priedušného materiálu, ktoré odvádza pot a vy budete počas celého dňa v suchu a teple. Okrem toho musíte mať aj športové ponožky, aby vás neotlačili lyžiarky či snowboardové topánky. Strednú vrstvu by mala tvoriť mikina, rolák či vesta.

Snowboard Lib Tech Travis Rice HP

Vrchná vrstva

Alfou a omegou by pre vás mala byť kvalitná nepremokavá lyžiarska bunda. Pred mrazom a prípadným úrazom vás skvele ochránia zateplené nohavice, deti kombinéza, čiapka alebo kukla, nákrčník, šál, rukavice a lyžiarske okuliare. Nezabudnite ani na prilbu a deti aj ochranu chrbtice. Určite si pribaľte aj nepremokavé čižmy, alebo topánky na trávenie voľného času.

Detské zimné oblečenie Roxy Creston

Maličkosti

Pri aktívnej dovolenke si niektoré veci zbaľte dvakrát. Ak ešte máte miesto, prihoďte aj opaľovací krém, balzam na pery, slnečné okuliare a hydratačný krém. Nezabudnite ani na plavky, ktoré nezaberú veľa miesta a môžu sa hodiť, pre prípad, že by v hoteli mali wellness. Okrem športového oblečenia majte aj bežné kúsky. Vo výbave určite majte doklady, peniaze, telefón, fotoaparát a lieky.

Detské rukavice Roxy Jetty Solid

 

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise