Zažite snowboardový adrenalín cez televíznu obrazovku

Tešíte sa na zimu a poriadny prašan? Ak máte už teraz chuť na jazdu po zasnežených svahoch, pozrite si zatiaľ najlepšie snowboardové videá, ktoré vám doslova zoberú dych a dodajú vám správnu dávku adrenalínu. Keď navyše patríte medzi priaznivcov skvelých snowboardových filmov, ste na správnej adrese. Pozrite si zoznam najlepších a najnovších filmov, ktoré jednoducho musíte vidieť.

 

Autentických filmov, ktoré dokonale zachytávajú jazdu snowboardistov po neuveriteľných svahoch je hneď niekoľko. Mnohé z nich sú tak perfektne natočené, že dostanete chuť skočiť si na dosku a ísť na najbližší kopec. Medzi najnovší kúsok patrí dokumentárny film The Fourth Phase režiséra Jona Klaczkiewicza. Film je z dielne Red Bull Media House, čo zaručuje napätie od prvej scény. Celý dej počas 90 minút graduje a keď sa skončí, určite budete chcieť vidieť pokračovanie. Vo filme sa hlavnej úlohy zhostil kto iný ako Travis Rice.  Nádherné zábery a silný príbeh. Určite sa oplatí vidieť.

 

The Fourth Phase

 

The Fourth Phase

 

Medzi kultový film všetkých zimných jazdcov patrí americký kúsok z roku 2013 The Crash Reel (Jazda na hrane). Kto ho nevidel, nepatrí medzi snowboardovú verejnosť! V dokumentárno - životopisnom filme režiséra Lucy Walkera hrá hlavnú úlohu samotný a najznámejší snowboardista Shaun White. Dej sa odohráva pred zimnou olympiádou v roku 2010, kedy medzi najväčšími hviezdami Shaunom Whiteom a Kevinom Pearcom vrcholí rivalita. Zatiaľ čo Shaun získa medailu, Kevin sa zraní a každá ďalšia jazda by sa mu mohla stať osudnou. Určite stojí za to pozrieť sa na hru so svojim osudom a svojou najväčšou adrenalínovou vášňou.

 

The Crash Reel

 

The Crash Reel

 

Ďalším skvelým filmom je americká pecka The Art of Flight z roku 2011. Len trajler má na internete viac ako 16 miliónov vzhliadnutí. Akčný športový film je tiež z dielne Red Bull Media House režiséra Courta Morgana. V hlavných úlohách si zahrali Travis Rice, Scotty Lago a Jeremy Jones. Dva roky trvalo, kým natočili a objavovali zabudnuté končiny hôr, po ktorých často nebolo jednoduché jazdiť. 80 minút budete v napätí a nebudete chcieť, aby dej skončil. V tomto filme je impozantná aj dokonalá hudba, ktorá vám bude dookola znieť v ušiach. 

 

The Art of Flight

 

The Art of Flight

 

Vo filme Stronger (2016) hrá najlepší tím snowboardistov, ktorý až doteraz v takomto zložení nikdy nebol pokope. Združujú sa tu veteráni, nováčikovia, ale aj priame legendy snowboardingu ako  Kazu Kokubu, Gigi Ruf, Scott Stevens, Dustin Craven, Johnny O'Connor, Phil Jacques, Travis Rice, Dan Brissy, Anto Chamberland, Bryan Iguchi, Arthur Longo, či Torstein Horgmo. Film točili na vrcholkoch hôr Aljašky, Utahu, Minnesoty, Wyomingu, Quebecu, Alberty, Kolumbie, Rakúska, Švajčiarska, Švédska, Fínska a Japonska. Poriadna zmes prostredia a skvelých jazdcov je zaručeným ťahákom, vďaka ktorému je film skutočne skvelý a celý čas je divák v pozore a očakáva, čo sa bude diať v ďalšej scéne.

 

Stronger

 

Ďalším nováčikom na plátne je film DAYUMM (2016), ktorý sa odohráva na svahoch v Japonsku, Minnesote, Rakúsku, Taliansku, Islande a v Nórsku. V roku 2015 sa dali dokopy jazdci Sage Kotsenburg a Halldor Helgason, aby natočili film, v ktorom ukážu nie len jazdenie, ale tiež zobrazia snowboarding ako cestu, v ktorú veria. Divák vo filme uvidí do detailov zvládnuté prevedenie trikov, ktoré sú často náročné, no popri tom všetkom si hlavní hrdinovia vždy jazdu užívajú a majú z toho zábavu. A presne o tom to je!

Ak zatúžite po ďalších skvelých filmoch so snowboardovou tematikou, určite si pozrite: Thats It, Thats All, Switch, Frozen, Fritt Vilt, Shredder, Shred 1 a 2, Avalanche Alley, či Šílenci na prknech.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise