Zimná kolekcia Quiksilver 20/21

Quiksilver to je nielen kvalitné spracovanie, ale aj neprehliadnuteľný dizajn a nezáleží pri tom, či si začiatočník alebo pokročilý lyžiar či snowboardista. Presvedčí ťa o tom aj jeho nová kolekcia pre zimnú sezónu 2020/2021, ktorá v sebe spája ikonický štýl DNA Quiksilver s grafikou 90-tych rokov spolu modernými prvkami streetwear-u.

 

Technicky prepracovaná kolekcia šetrná k prírode

Okrem vysokého technického štandardu a nápaditého štýlu Quiksilver svoju pozornosť v zimnej kolekcii podobne ako jeho dcéra Roxy venuje tiež udržateľnosti. Oblečenie, helmy a okuliare vyrába z recyklovaných materiálov a dopĺňa ich o vlastný model hydroizolácie Quiksilver DryFlight či WarmFlightPrimaLoft, ktoré sa starajú o to, aby si bol na svahu za každých podmienok v teple.

Technicky prepracovaná kolekcia šetrná k prírode quik 20/21

Ikonický dizajn

Zimná kolekcia Quiksilver však na prvý pohľad zaujme predovšetkým svojím ikonickým dizajnom. Retro nádych 90.tych rokov kombinovaný so streetwearom je cítiť najmä v prípade zimných búnd Quiksilver Steeze či Quiksilver Dome, čo ich predurčuje nielen na svah, ale aj do mestských ulíc.

Quiksilver Steeze či Quiksilver Dome

Pouličný štýl dizajnéri brandu v aktuálnej kolekcii zakomponovali tiež do potlačí zosobnených v bundách Quiksilver Mission Printed a ak si skôr fanúšikom nadčasovej klasiky tak si rozhodne prídeš na svoje v kolekcii Quiksilver in the Hood či Quiksilver Forever.

V rámci snowboardových nohavíc zas značka stavila skôr na tradičné strihy a farby, ale samozrejme aj v rámci nich nájdeš nadupané retro výnimky v podobe Quiksilver Tr Stretch či Quiksilver Anniversary BIB.

quiksilver snovboarding oblečenie 20/21

Prepracované doplnky

Podobne ako v prípade zimných búnd sa tvorcovia tohtoročnej kolekcie vyhrali i s doplnkami. Tie by sa tiež dali rozdeliť na energetickejšie a technicky prepracované rukavice, ktoré vizuálne ladia s retro štýlom zimných búnd ako napríklad Quiksilver Method či Quiksilver Mission Youth až po dizajnovo jednoducho, ale o to kvalitnejšie spracované čiapky v klasických a nadčasových tónoch.

Prepracované doplnky quik 20/21


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise