Zimná kolekcia Roxy 20/21

Bezkonkurenčná ženskosť, farby ladiace s dizajnom, kolízia budúcnosti s retro podtónmi. Taká je tohtoročná zimná kolekcia Roxy, ktorá okrem premyslenej vizuálnej stránky kladie dôraz aj na technológie a energický prístup k udržateľnosti tak, aby si si pohodlne a naplno užila radosť z jazdy zasneženou krajinou.

 

Roxy Hydrosmart

Žiadna zimná kolekcia pre ženy nie je viac cool ako Roxy. Zameriava sa totiž na všetko, čo dámy oceňujú a v zime potrebujú. Do pozornosti Ti dávame najmä technológiu Roxy HydroSmart, ktorá zabezpečí aby bola v chladnom počasí tvoja pokožka dostatočne hydratovaná. V rámci zimných búnd ju nájdeš integrovanú v golieri a vďaka nej sa nemusíš báť, že sa tvoja tvár na svahu vysuší alebo sčervenie.

Roxy Hydrosmart 20/21

Línia Roxy Pop-Snow

Tak ako aj iné brandy i Roxy sa stále viac zameriava na udržateľnosť svojich výrobkov. Tohtoročná zimná rada s názvom Pop-Snow je eko-friendly a vyrába sa z udržateľných textílií. Pop-Snow línia je pritom zameraná nielen na oblečenie, ale aj Roxy doplnky vrátane lyžiarskych okuliarov a heliem.

Línia Roxy Pop-Snow 20/21

Roxy WarmLink a Roxy DryFlight

Nápaditý dizajn zimných búnd, nohavíc či mikín a termoprádla v trendových farebných variáciách od cool koralovej, nežnej staroružovej cez jemné kvetinové potlače či farebné škvrny až po klasickú čiernu je doplnený okrem Roxy HydroSmart a líniu Pop-Snow aj o ďalšie technické vychytávky. Klasický štandard tvorí nepremokavá tkanina Gore-Tex či patentovaná hydroizolácia Roxy DryFlight a v teple počas celého dňa zostaneš vďaka pokročilému stupňu vyhrievacích panelov s Roxy WarmLink.
Roxy WarmLink a Roxy DryFlight 20/21

Roxy doplnky

Technickú vycibrenosť v kombinácii so štýlovým prevedením pre zimnú sezónu 2020/2021 nájdeš aj v Roxy doplnkoch. Rukavice, čiapky, prilby a okuliare jednoducho zladíš s bundami a nohavicami, keďže farbou i potlačou skvelo dopĺňajú základný výstroj. Navyše i pri nich tvorcovia mysleli nielen na životné prostredie, ale aj technickú prepracovanosť, tak aby ti počas tvojho pobytu na svahu zabezpečili čo najväčší komfort a pohodu.

Čerešničkou na torte v aktuálnej kolekcii sú v rámci doplnkov kvalitné cestovné taškytašky na snowboard, do ktorých zmestíš všetko, čo potrebuješ. Tvoj zimný look tak dotiahneš do absolútnej dokonalosti, keďže grafickým stvárnením kopírujú dizajn zimného oblečenia.

Roxy doplnky zima 20/21

Roxy Snowboardy

Roxy to však nie je len trendové oblečeniedoplnky, ale aj skvelé snowboardy pre začiatočníčky aj pokročilé jazdkyne. Vizuálne ladia s celou zimnou kolekciou a na prepracovanom boarde, vyrábanom výlučne v USA s nulovým nebezpečným odpadom a s patentovanou hranou Magne Traction®, ktorá sa postará o dokonalé držanie aj na zľadovateľom povrchu, budeš jednoznačne najštýlovejšou kráľovnou každej zjazdovky.

Roxy Snowboardy 20/21
 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise