Jar v uliciach Praje Zľavám

Tenisky pre deti aj dospelých

Tenisky New Balance a Nike vládnu jarným uliciam. Tak napríklad parádne trainersy Nike Wildhorse 7 ťa nesklamú na žiadnej dráhe. A je pritom jedno či si ráno vybehneš do parku alebo na bežecký pás. Ich jedinečný systém Dynamic Fit ti poskytne oporu v akomkoľvek teréne. No a tento bežecký unikát aktuálne u nás dostaneš až s 30% zľavou. Malí bežci si navyše svoje chodidlá vycvičia v coolových Adidas Zx 700 Hd. My však odporúčame aj tenisky Champion Redbound 2.0. Low, ktorým neodolajú nielen milovníčky streetstyle kúskov, ale aj fashion maniačky. Náš veľký jarný výpredaj neobišla ani široká škála modelov DC topánok či klasické tenisky Puma.

 

Pouličný pastel

Roxy sa zamilovala do pastelu. Ukázala nám to už v poslednej zimnej kolekcii a v podobnom duchu pokračuje aj v jarných trendoch. Blankytne modré tepláky Roxy Essential Energy ťa tak nabijú energiou vždy, keď ich vytiahneš zo skrine. Podobný vibe navyše pocítiš i pri mikine Roxy Surfing by Moonlight. V prípade však, že sem-tam rada provokuješ okolie, určite neprehliadni ani sexy mikinu z dielne Billabong Beach Boyfriend Crop. V našom veľkom jarnom výpredaji však nájdeš tiež osvedčené pouličné kúsky pre pánov. My dávame všetkých desať originálnej mikine Champion Hooded Sweatshirt i klasickému tričku Quiksilver The Original.

 

Bez doplnkov ani na krok

Jarný pouličný look potrebuje aj poriadnu šiltovku. Preto v rámci aktuálnej kolekcie New Era nájdeš už čiapky v letnom prevedení so sieťkou v zadnej časti. Tie sú momentálne v zľave vo viacerých farebných prevedeniach v rámci modelov New Era 940K aj New Era 920. Prehliadnuť by si však nemal ani klasické šiltovky Adidas Baseball Class a tašky z radu Nike. Nike Bag-Bag alebo Adidas Bag-Bag určite využiješ na jarné potulky ulicami. No a ak sa už nevieš dočkať leta, môžeš si v predstihu v našom výpredaji kúpiť aj šľapky Nike Benassi či Adidas Flop.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Nike, Adidas, Roxy, Newera


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise