Nákupy v Board Paradise nie sú len o snowboardoch

13 rokov je dosť dlhý čas nielen v živote človeka, ale aj v podnikaní. Udržať sa na trhu, byť pre svojich zákazníkov stále inšpiráciou, mať chuť sa zlepšovať. V rozhovore s majiteľom siete obchodov Board Paradise, Radom Hasákom sa dozvedáme, že to určite nie je vždy ľahké, no treba sa držať svojich vízií a cieľov. 

Board Paradise Prievidza

Úspech na trhu závisí od dobrého tímu

„Podarilo sa mi za tie roky dať dokopy dobrý tím ľudí a vďaka tomu Board Paradise ustál aj krízu v roku 2009, kedy veľa iných skončilo“, hovorí majiteľ siete obchodov a e-shopu Rado. On sám patrí do generácie, ktorá zažila prvý boom okolo snowboardinguskateboardingu na Slovensku, keď s doskami trávil veľa aktívneho času. V tom období otvoril svoj prvý športový obchod v Prievidzi. Postupne pribúdali predajne v novootvorených nákupných centrách v Trenčíne, Prešove, Bratislave a ďalšiu vlajku v rámci svojej obchodnej siete by rád videl v Poprade. „Tak, ako som dospieval a menil sa rokmi ja sám, menil sa so mnou aj obchod. Nie som typ človeka, čo má rád jednotvárnosť. Som akčný a mám rád výzvy. Pred pár takých som postavil aj samotný Board Paradise. Zatiaľ to vychádza a ja sa teším z každého nášho posunu,“ hodnotí Rado doterajšie pôsobenie na trhu.

Board Paradise Bratislava Central

Od funkčnej bundy na svah, po najštýlovejšie tenisky do mesta

Spočiatku bol obchod viac menej komunitnou záležitosťou, dnes dokáže osloviť rôzne vekové kategórie a nemusíte byť vôbec športovcom, aby ste si v ňom našli svoje obľúbené značky a kúsky oblečenia. „Našou výhodou je, že kompletne pripravíme na svah snowboardistu, čo sa týka technického vybavenia a  funkčného oblečenia, ako aj ľudí na tréning do telocvične. A zároveň od hlavy po päty oblečieme aj tých, ktorí jednoducho milujú byť štýloví a sú radi v uliciach inšpiráciou. Dávame si ozaj záležať na výbere tovaru a venujeme tomu veľa energie a času, čo nás však skutočne baví,“ usmieva sa Rado pri charakterizovaní svojho obchodu. „Board Paradise je jednoducho životný štýl, street style“ dodáva. Práve v rámci street style-u začal obchod spolupracovať s niektorými známymi osobnosťami, ktorí reprezentujú tento štýl a radi sa obliekajú do značiek ako Roxy, Quiksilver, DC, Vans, Converse, Nike adidas.   

Babsy Jagusak

Lokálny pohľad na biznis ako kľúč k úspechu

Veľkú podporu cítia ľudia z Board Paradise u svojich  zákazníkoch v regiónoch. Majiteľ obchodu k tomu vraví: „Každý náš obchod má svoje špecifiká vzhľadom k mestu a regiónu, v ktorom sa nachádza a my sa tomu plne prispôsobujeme. Je to síce náročne aj na logistiku, ale práve v tom je silná stránka nášho obchodu - že stále máme chuť riešiť, čo je potrebné lokálne.“

Board Paradise Bratislava Central

Kamenné predajne Board Paradise:

OC Korzo Prievidza

OC MAX Prešov

OC Laugaricio Trenčín

OC Central Bratislava, e-shop www.boardparadise.sk


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise