Nalaď sa na jarnú vlnu Quiksilver, Roxy a DC

Streetstyle vibe a udržateľnosť

Quiksilver razí revolúciu udržateľnosti svojich produktov už nejaký ten piatok. A dokazuje to každou novou kolekciou. Pri výrobe používa recyklovaný polyester, prírodné farbivá a lepidlo na vodnej báze. Quiksilver si navyše už roky udržuje pouličný vibe doplnený sviežimi farebnými kombináciami. A také sú aj ich aktuálne klasické tričká s krátkym rukávom Quiksilver Signature Move. Nás však nenecháva chladnými ani tričko Quiksilver Buubble Mission so skvelou retro potlačou na zadnej strane. Jar však dokáže aj pekne schladiť, najmä výkyvmi počasia a mrazivými ránami. Takže do svojej novej výbavy určite pridaj jednu zo skvelých nových mikín ako je napríklad Quiksilver Retro Fade alebo namakaná batikovaná mikina Quiksilver Natural.

mikina

Pastelové vlny Roxy

Mladšia sestra Quiksilver, Roxy si do jarnej sezóny priniesla jemné pastelové farby, ktorými zažiarila už v tohtoročnej zimnej kolekcii. Takže určite neprehliadni hrejivé mikiny Roxy Thats Rad ako aj tričká Roxy Sand Under The Sky. Ružovo-pastelová vlna zaplavila tiež Roxy doplnky a šľapky. Pastelovo modré Roxy Slippy II perfektne doplnia tvoj každý letný outfit podobne ako minimalistická peňaženka na mince Roxy in my life.

pastel

 

Pouličný duch DC

Ak je doska tvoj druhý domov a suché cesty druhou kožou tak rozhodne investuj aj do nových kúskov DC. Aktuálne tenisky DC Manteca 4 sa dlhodobo tešia vysokej popularite pre ich funkčné vlastnosti na ulici, no oceníš ich tiež na bežné nosenie, pretože vďaka nadčasovému dizajnu sa hodia naozaj k čomukoľvek. Vyššiu ligu však na skate zahráš i v ďalších DC klasikách ako je DC Hyde. Excelentný materiál a nadčasový dizajn sa postará o to, že tvoje nohy sa v nich budú po celý čas cítiť ako na prvotriednej masáži. Na záver do tvojho nového jarného výberu pridaj aj nesmrteľné tričká s krátkym rukávom DC Square Star Fill či DC Upper Class. No a ak svoje okolie rád šokuješ tak nezabudni ani na neprehliadnuteľný klobúk v štýle bucket DC Rip Tide.

manteca

⌨️ K. Kmeťová 📸 Quiksilver, Roxy, DC


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise