Nová kolekcia Vans je určená milovníkom Snoopyho!

Kto by ho nemiloval? Obľúbená športová značka Vans prišla na trh s absolútnou bombou. Vznikla perfektná kolaborácia Vans x Peanuts s obrázkami Snoopyho na tričkách, teniskách, šiltovkách, ponožkách či batohoch. Veselý psík vám okamžite vybaví všetky spomienky na detstvo a vyčaruje úsmev na perách. Smelo do toho!

Snoopy tenisky 

Táto retro kolekcia je určená práve pre vás! Výrobca obuvi Vans na svet uviedol úplne unikátnu kolekciu, založenú na kultových postavičkách, ako Snoopy a Charlie Brown, ktoré stvoril tvorca komiksov Charles M. Schulz. Prepracovaná kolekcia s ilustráciami Snoopyho, ktorého ste zbožňovali ako malí, vám jednoducho prirastie k srdcu.

Na produktoch Vans v kolaborácii s Peanuts, teda s obrázkom Snoopyho, alebo kostí pre Snoopyho nájdete túto grafiku na ikonických modeloch, teda variantoch Sk8-Hi, Authentic, Old Skool a Slip-On. V predaji na stránke boardparadise.sk je k dispozícii limitovaná edícia tričiek, mikín, batohov či doplnkov so Snoopyho vzormi. Niet pochýb, že priaznivci tejto éry budú nad mieru spokojní.

Vans Peanuts 
Funny tričká

V limitovanej kolekcii vás určite ako prvé upútajú tričká, kde je ikonická kreslená postavička umiestnená na hrudi. Môžete zvoliť model, kde je Snoopy len malý na prsiach, alebo staviť na väčšieho psíka. Určite pôsobí veľmi funny spiaci Snoopy na nápise Vans. Tričká sú vyrobené z príjemného materiálu a sú určené pre dámy aj pre pánov. Môžete si zvoliť model s krátkymi, trojštvrťovými ale aj dlhými rukávmi. V ponuke nájdete rôzne farebné prevedenia v čiernej, bielej, žltej či modrej variante.

Vans tenisky, šľapky
Botičkám neodoláte

Klasické vysoké topánky kombinujú vzhľad legendárnych Vans Sk8-Hi s legendárnou vlnkou na boku a printom kreslených postavičiek. Topánky majú zvršok tvorený mixom plátna a semišu, polstrovaný golier a gumovú podrážku s wafle vzorkou. Môžete si vybrať vysoké tenisky alebo členkové plátenky so šnúrkami. Dokonca nájdete aj topánky len na jednoduché nasúvanie. Zvršok s potlačou pôsobí jednak milo a na druhej strane odvážne. Určite však so Snoopym na topánkach nič nepokazíte.

Mysleli na detaily

Už aj vás chytila mánia happy socks? Veselé ponožky jednoducho patria k bláznivému letu. Štýlové ponožky s grafikou Snoopyho sú nevyhnutným kúskom všetkých, ktorí si spomínajú na skoré rána s Charlie Brownom v TV. Zaobstarajte si preto do svojej zbierky pár ponožiek so Snoopym.  

 ponožky Vans

Na výlety aj do mesta

Ak nemáte odvahu zaobstarať si tričko s legendárnou postavičkou Snoopy, no kolaborácia Vans x Peanuts vás zaujala, určite vás dostanú aspoň batohy. Kúpte si štýlový vak s nastaviteľnými popruhmi so spiacim psíkom alebo so Snoopym na skateboarde. Urobíte pekný deň nie len sebe, ale aj ľuďom, ktorí si batoh všimnú.

 

Ali 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise