Ochutnaj výber z viac ako 1200 párov tenisiek

Základňa Adidas

Adidas sú spoľahlivé, príťažlivé a naše. Takmer 500 znamenitých značkových tenisiek Adidas pre mužov, ženy a deti práve nájdeš jedine u nás. Aktuálne sa v BP nachádza veľký záber Adidas tenisiek od klasických Adidas Superstar v širokom farebnom kolorite až po mega novinky ako sú Adidas Kanadia Trail či Adidas Ozweego Tech. Nezabudli sme ani na spoľahlivé Adidas Terrex Swift R2 a ak hľadáš skutočne výnimočnú obuv na beh, určite choď do Adidas EQ21 Run. Za skvelú cenu v nich získaš nielen parťáka na behanie, ale aj každodenné aktivity. Adidas EQ21 sa totiž môžu pochváliť priedušným spracovaním a mäkkou podrážkou. Navyše majú cool dizajn, preto sa budú skvelo hodiť nielen k teplákom, ale aj džínsam a šatám.

Adidas Superstar

Nenormálne „normálne“ Nike tenisky

Okrem Adidas však nedáme dopustiť ani na americké Nike tenisky. Nenormálne preto aktuálne fičíme na Nike Giannis Immortality 2. Prvotriedne topánky s výbornou trakciou ťa nesklamú nielen pri basketbale. Okrem toho ťa pri týchto nadpriemerných teniskách nadchne cena, takže pre nás sú tohtoročnou jasnou voľbou. Medzi novinkami Nike však nájdeš aj také špecialitky ako Nike Lebron Witness alebo Nike Renew Elevate. Nechýbajú nám ani klasické modely Nike Air Max či Nike Court Vision, ktoré zaručene ulahodia retro milovníkom značkovej obuvi.

Nike Tenisky

DC na každý skejt

Poriadna doska potrebuje uličnícke tenisky. Preto ak si skateboardový nadšenec nič lepšie ako DC Hyde alebo DC Pure High Top na trhu nenájdeš. My však nedáme dopustiť ani na revolučné slip-on tenisky z dielne DC. Aktuálne u nás v rámci spomínanej kolekcie nájdeš aj limitky DC Andy Warhol. No a keď sme už pri tých spoluprácach, mega street vibe dosiahneš aj vďaka DC x Black Sabbath Manual.

DC Andy Warhol

Old Skool klasika Vans

Pouličnú nerozvážnosť dodajú každému outfitu okrem DC aj Vans tenisky. Nesmrteľné klasiky Vans Old Skool tak tvoria pravidelnú základňu našej ponuky. Ale páčia sa nám aj Vans Comfycush či ďalšie typické tenisky pod značkou Vans SK8.

 

Nájdi rovnováhu v New Balance

Našu teniskovú zbierku neobišli ani prepracované kúsky z dielne New Balance. Maximálny komfort, vnútorné polstrovanie a amortizovaná medzipodrážka - také sú cenovo dostupné New Balance GM 400, ktoré máme v štandardnom čierno-bielom, ale aj modrom prevedení. No ak máš rada trendy kúsky tak zaručene nájdeš rovnováhu aj vo farebne premakaných New Balance GC515New Balance GR997HSA.

New Balance

⌨️ K. Kmeťová 📸 Adidas, Nike, DC, New Balance


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise