Roxy x Cynthia Rowley

Spolupráca medzi uznávanou americkou módnou návrhárkou Cynthia Rowley a Roxy trvá už nejaký ten piatok. Za niekoľko rokov ich spoločnej kolaborácie predstavili množstvo unikátnych kolekcií. A inak tomu nie je ani v aktuálnej zimnej sezóne.

Módna ikona a milovníčka surfingu

Cynthia Rowley je známa na americkom kontinente hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade ide o uznávanú návrhárku, ktorej modely boli ocenené na niekoľkých dizajnérskych súťažiach. Modelky sa v jej šatách pravidelne prechádzajú po móle v rámci NY Fashion Week. No a Cynthia sa za oceánom do povedomia dostala aj ako porotkyňa v modelingových súťažiach. V súkromnom živote je vášnivou surfistkou a práve táto jej záľuba ju priviedla do vôd Roxy.

Módna ikona a milovníčka surfingu Roxy Rowley One Piece

Od neoprenu k zimným bundám

Roxy miluje nielen surf, ale aj módu. Túto filozofiu zastáva značka od počiatku. A preto, keď sa Cynthia ešte v roku 2009 stretla s viceprezidentom brandu slovo dalo slovo a onedlho bola na svete celá kolekcia. Tá obsahovala nielen oblečenie, ale aj doplnky a topánky. Na jar tohto roka sa v rámci tejto spolupráce na pultoch obchodov objavili unikátne neoprénové plavky so znamenitými potlačami. Dominovali v nich pastelové farby ako aj kvety, ktoré sú neustále veľmi IN. Podobný nádych Cynthia a Roxy preniesli i do momentálne predávanej zimnej kolekcie.

Zimná bunda od návrhárky Roxy Rowley Puffer

Zimná bunda od návrhárky

V rámci aktuálnej rady oblečenia jednoznačne dominuje zimná bunda Roxy Rowley Puffer. Nevieme ako ty, ale my ju milujeme. Je štýlová, pohodlná a nadčasová. Presne ako celá vydarená kooperácia so Cynthiou Rowley. Môžeš ju kombinovať s čímkoľvek. Oživí nielen športový look, ale aj klasické uniformné oblečenie. Navyše je poriadne teplá, doplnená kapucňou a predĺženými rukávmi, aby ti nebola zima ani v tom najväčšom nečase. Aj preto je pre nás táto vychytávka od renomovanej návrhárky pre túto zimu jednoznačná voľba.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Roxy


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise