Roxy x Sister

                                                                             

Hailey Bieber a Kelia Moniz prinášajú street style do novej ROXY SISTER kolekcie

ROXY x SISTER foto 1

Po dvoch úspešných kolekciách SISTER & ROXY, ktoré sú inšpirované priateľstvom modelky Hailey Bieber a surférky Kelia Moniz, prichádza tentokrát aj do našich obchodov exkluzívne ich tretia kolekcia.

„A best friend become a sister“, je to, prečo vznikli tieto kolekcie. Hailey Bieber, modelku, ktorá sa narodila v New Yorku a Kelia Moniz, dvojnásobnú surfovú majstersku sveta na longboarde, ktorá sa narodila na Havaji, spája dlhoročné priateľstvo, napriek tomu, že pochádzajú z rôznych kútov Ameriky.

 

SWIM MEETS STREET 

Kolekcia je rozhodne viacej mestská, tak ako hovorí Hailey: „Our take on swim meets street!”.  Predstavuje široký výber produktov, vrátane pohodlných mikín a teplákov, plaviek v limetkovej, zelenej alebo elektrizujúcej fialovej farbe, oversized tričiek či crop topov, ktoré krásne ladia s džínsovou bundou. „Každá ROXY girl nájde v tejto kolekcii niečo, čo sa stane jej obľubeným kúskom v šatníku“, myslí si Kelia. 

A my rozhodne súhlasíme. Kolekciu sme videli naživo ešte minulý rok a môžeme povedať, že také krásne kúsky sme tu už dávno nemali ☺ 

Prinášame vám teda náhľad tejto prekrásnej kolekcie ROXY, ktorá bude inšpiráciou nejednej z nás na minimálne nadchádzajú jar a leto.  Nevieme sa jej už dočkať!

 

 ROXY x SISTER foto 2

 

roxy x sister collection

……

O HAILEY BIEBER:

Hailey (Rhode) Bieber je jednou z navyhľadávanejších modeliek svojej generácie a objavila sa na mólach najslávnejších svetových návrhárov ako aj na titulkách popredných časopisov. Pracuje pre IMG Models a úspešná je nie len vďaka modelingu. Je neterou slávneho Aleca Baldwina a priezvisko Bieber získala po sobáši s Justinom Bieberom. S „Roxy girl“ Kelia Moniz ju spája dlhoročné priateľstvo. 

Na instagrame ju sleduje 25 miliónov followerov @haileybieber

 HAILEY BIEBER

 

 

O KELII MONIZ:

Kelia na narodila v surférskom raji, na Havaji a na svojom konte má dva tituly z World Surf League. Patrí medzi najštýlovejšie surférky na svete a patrí do ROXY tímu. Od detstva trávila celé dni na pláži na Waikiki a aj preto sa už ako 14 ročná zučastnila na svetovej súťaži na longboarde. Ak nesúťaží na ASP World Longboard, čas trávi na Manhattan Beach v Kalifornii. 

IG @keliamoniz

 Kelii Moniz

 

O ROXY:

ROXY, značka patriaca pod Boardriders, Inc., vznikla v roku 1990 a podporuje surférky na celom svete. Ako prvá a jediná exkluzívna ženská značka v globálnej sfére akčných športov sa ROXY špecializuje na vývoj a dizajn trendového, technicky inovatívneho lifestylového a funkčného oblečenia, ktoré je inšpirované tak horami ako aj vlnami. 

V našom portfóliu patrí medzi naše naobľubenejšie značky. 

IG @roxy 

 roxy

 

 

 

Objav kolekciu -> TU

 

⌨️ Ivana B.  📸 ROXY.com

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise