Šialený výpredaj na BoardParadise

Na BoardParadise sa ešte nikdy nenakupovalo tak dobre ako teraz. Nielenže sme začiatkom roka pridali nové funkcie do vyhľadávania Tvojich obľúbených kúskov, ale momentálne sa u nás stále koná šialený výpredaj, v ktorom si môžeš kúpiť i novinky až v 40% zľave.

Bezkonkurenčné ceny zimného oblečenia

Značkové zimné bundy, nohavice, ale aj mikiny svetoznámych športových značiek ako Quiksilver, Roxy či DC sa u nás ešte nikdy nepadávali za tak šialené nízke ceny. Do výpredaja sme tento raz zaradili aj úplné novinky, takže ak Ti ešte chýba výstroj na jarnú lyžovačku alebo tvoja snowboardová bunda práve doslúžila, rýchlo príď k nám do boardparadise, pretože zásoby sa nám rýchlo míňajú. Teraz Ti ponúkneme malú ochutnávku toho najlepšieho, čo u nás vo výpredaji nájdeš:

1. DC Riji

Túto skvelú dámsku lyžiarsku a snowboardovú bundu u nás teraz kúpiš v 40% zľave a ušetríš tak neuveriteľných 110 eur. Bunda je navyše vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré na svahu oceníš ešte niekoľko nadchádzajúcich sezón.

snowboardová bunda DC Riji

2. DC Retrospect

Neuveriteľná pánska štýlová vychytávka DC Retrospect nás dostala najmä zaujímavým farebným prevedením, vďaka ktorému bude váš outfit neprehliadnuteľný nielen na svahu, ale aj počas prechádzky mestskými ulicami. No a za zmienku určite stojí fakt, že teraz ju u náš kúpiš až o 90 eur lacnejšie.

Snowboardová bunda DC Retrospect

3. Tepláky Quiksilver Track Pants

Tepláky sú must have už niekoľko sezón. My to vieme a aj preto sme do nášho zimného výpredaja zaradili tieto srdcovky v minimalistickom prevedení od Quiksilver. Teraz ich u nás dostaneš za bezkonkurenčnú cenu 29,99 eur.

Tepláky Quiksilver Track Pants

4. Tenisky – Fila Disruptor

Tenisky sa dnes nosia naozaj ku všetkému. Sú skvelým módnym doplnkom a rozžiaria každý outfit. Tento efekt zaručene dosiahneš aj dámskymi teniskami Fila Disruptor, ktoré teraz máme v 40% zľave a oproti pôvodnej cene ich kúpiš takmer o 50 eur lacnejšie.

Tenisky – Fila Disruptor

5. Snowboardingová výbava

V našom šialenom výpredaji nenájdete nielen oblečenie a obuv, ale aj kompletnú snowboardingovú výbavu. Do zľavy sme zahrnuli napríklad viazania GNU či Roxy, ale aj samotné snowboardy GNU, Lib Tech a Roxy. Za skvelé ceny u nás teraz kúpiš aj okuliare na svah značky Oakley, ktoré sme Ti predstavili v našom blogu na začiatku zimnej sezóny.

snowboardové okuliare Oakley

Zimné oblečenie Online -> TU

⌨️ PhDr. Katarína Kmeťová  📸 BoardParadise.sk

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise