Temné kúsky z kolekcie DC x Black Sabbath čoskoro v predaji

Predpokladáme, že heavymetalovú legendu Black Sabbath ti nemusíme predstavovať. Temné skladby s Ozzy Osbourne v popredí sa zaryli hlboko do duše nejedného hudobného fajnšmekra. Anglická kapela ovplyvnila celé generácie natoľko, že značka DC sa s ňou rozhodla spolupracovať na rade oblečenia, doplnkov a topánok. Jedinečné kúsky z tejto spolupráce nájdeš od 31.10.2021 aj u nás.

DC X BLACK SABBATH

Black CT GRAFFIK

DC CT Graffik sú proste DC. Predstavujú všetko, čo značka vyznáva. A tak je pochopiteľné, že v rámci unikátnej spolupráce s Black Sabbath sa práve im ujde tá česť niesť logo heavymetalovej legendy. Inak ťa však DC Sabbath CT Graffik nesklamú v ničom ostatnom. Zachovali si svoje kvalitné spracovanie, priedušnosť i pohodlie a oporu počas nosenia.

Black CT GRAFFIK 1

DC x Black Sabbath tričká

Čierna je cool. A u Black Sabbath to platí dvojnásobne. Tričká v rámci spolupráce s DC dominujú v čierno-bielo-fialových tónoch podobne ako tenisky a ostatné doplnky. Standard fit veľkosť i bavlnený materiál sú zárukou, že sadnú všetkým skalným fanúšikom brandu a kapely. My však oceňujeme aj brutálne prevedenie potlačí. Kombinovanie nápisov a loga je zmáknuté na výbornú v každom smere. DC x Sabbath HLS, DC x Sabbath Shoeco HSS a DC x Sabbath Star SS Boy sú limitka, ktorú jednoducho musíš mať.

DC x Black Sabbath tričká 2

Šiltovka so špecifickým štýlom

Black Sabbath je unikát. Členovia kapely majú za sebou silné príbehy, ktoré im pomohli pri vytváraní ich špecifického štýlu hudby. Tento pocit DC pretavila aj do šiltoviek v rámci ich spolupráce. A nemusíš sa báť, v čiapke s logom kapely sa budeš cítiť všelijako, len nie ako výstredný čudák Ozzy 

DC Shoes x Black Sabbath

Na záver pripomíname, že predaj tenisiek, tričiek a čiapok DC Sabbath x Black Sabbath odštartuje na Halloween 31.10.2021.

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise