Tipy na darčeky

Vianoce sú tu o niekoľko dní a ak ešte nemáš predstavu o tom, čo daruješ svojím blízkym pod stromček, máme pre Teba niekoľko zaručených tipov, vďaka ktorým nič nepokazíš, práve naopak - potešíš aj inokedy ako na Štedrý večer. Ak však chceš mať darčeky pod stromčekom presne 24.12.2019, dodanie darčekov z našej stránky garantujeme, ak objednávku vytvoríš do pondelka 16.12.2019 do 11.00 hodiny. Tak šup šup nakupovať!

1. Tepláky

Teplákmi nikdy nič nepokazíš. Zídu sa totiž vždy. Či už sa chystáš celý deň doma vylihovať, alebo ísť so psom na prechádzku a cestou zbehnúť i do potravín. Teplákový look je však momentálne veľmi trendy takže v nich pokojne môžeš ísť na kávu alebo ich zvoliť ako cestovateľský outfit. My odporúčame tieto:

Pre dámy:

Tepláky značky Champion

Champion Pants či Champion Elastic Cuff Pants sú ikonickou záležitosťou, ktoré poznajú aj celebrity A-čkového formátu. Táto legendárna americká športová značka navyše pri výrobe oblečenia využíva vlastné patentované technológie, vďaka ktorým sa ich oblečenie neničí a vyzerá ako nové aj po viacerých praniach.

Champion Elastic Cuff Pants

Pre pánov:

Tepláky značky Jordan

Muži jednoznačne milujú tepláky viac ako ženy. Ak teda chceš urobiť radosť svojej drahej polovičke, bratovi či ocinovi, dopraj im skutočne výnimočné tepláky značky Jordan inšpirované spoluprácou spoločnosti NIKE s legendárnym hráčom basketbalu Michaelom Jordanom. Nadčasový dizajn a kvalitné spracovanie zaujme viaceré generácie. My jednoznačne odporúčame Jordan Wings a Jordan Air Jordan.

Jordan Jumpman Classics

2. Mikiny

Pre dámy: 

Mikiny Roxy

Hovorí sa, že v dobrej mikine dokáže človek chodiť donekonečna. Pre nás tuto filozofiu zosobňujú mikiny z dielne Roxy. Roxy Chasing Waves či Roxy Rdv Wiht U Ťa zaručene zaujmú už na prvý pohľad svojím nápaditým dizajnom. No a keď si ju nakoniec oblečieš na seba, už len ťažko si ju vyzlečieš.

Roxy Chasing Waves

Pre pánov:

Podobne ako tepláky aj mikiny pre našich mužov predstavujú celoročných spoločníkov. V našej ponuke nájdete niekoľko klasických kúskov ako napríklad Jordan Air Jordan či Quiksilver Acid Sun. No a pre tých čo radi pútajú pozornosť zas odporúčame Jordan Sport Dna Hb či Champion Crewneck vo farbe green/yellow.

Quiksilver Og Hoody Big Logo

3. Ponožky

Ponožkami sú finančne dostupným a praktickým darčekom pre každého. V našej ponuke nájdete široké spektrum ponožiek pre dámy, pánov a aj deti. My odporúčame originálny dizajn značky Stance v kolekcii ponožiek pre dámy aj pánov, vďaka ktorým sa spoločne hravo zladíte a zároveň odlíšite od iných párov.

Stance Lebron Stencil

 

 

ZDROJ: text - PhDr. Katarína Kmeťová   foto - Champion, Roxy, Quiksilver, Stance, Jordan, Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise