Adidas Terrex ťa nabijú energiou

Adidas je pojem, ktorý sa v sektore športového oblečenia skloňuje už celé jedno storočie. Adidas Terrex však svoju históriu začal písať o niekoľko dekád neskôr ako súčasť línie Outdoor, ktorá je prešpikovaná technickými vychytávkami tak, aby si si v nich dokonale vychutnal každý krok v prírode.

Topánky vyvíjané horolezcom

Na tvorbe turistickej obuvi Adidas Terrex sa podieľal aj známy nemecký horolezec Reinhold Messner, ktorý pomohol Adidasu navrhnúť superľahkú a rýchlu turistickú obuv. Topánky z tohto projektu si potom sám obul počas svojho prvého výstupu na Mount Everest v roku 1980. Odvtedy prešla celá kolekcia pokročilým vývojom a produkty v rámci tejto rady sú neustále zlepšované tak, aby na potulkách v prírode nesklamali ani jedného zo svojich nositeľov.

Adidas Terrex Free Hiker

Vysoké technické prepracovanie

Topánky pre pánov a dámy z línie Adidas Terrex preto odporúčame aj my v Board Paradise. Za pozornosť bez pochyby stoja Adidas Terrex Free Hiker Hiking, na ktorých chválime najmä technické prepracovanie v podobe vodeodpudivého textilného zvršku adidas Primeknit s privarenými odolnými plochami proti oderu ako aj podrážku z gumy Continental, ktorá je výnimočne priľnavá a nesklame ťa ani na tom najklzkejšom povrchu.

Adidas Terrex Trailmaker

Medzipodrážku z ľahkého materiálu EVA a podrážku Traxion zas oceníte v Adidas Terrex Trailmaker, ktorých dizajn je inšpirovaný bežeckými topánkami, no vďaka inovatívnemu spracovaniu udržia tvoje nohy počas pobytu v prírode v teple a suchu. Podobný efekt dosiahneš aj v prípade Adidas Terrex Swift R2 Mid a ako bonus navyše dostaneš tvarovanú špičku z materiálu TPU chrániacu prsty na nohách.
 

Adidas Terrex Skychaster

Turistické topánky pre najnáročnejších

Kombináciu toho najlepšieho z najlepšieho však v sebe nesú Adidas Terrex Skychaser. Tieto inovatívne topánky sú ideálnou voľbou do toho najnáročnejšieho terénu a nesklamú ťa ani v prípade, že počas tvojho výletu začnú padať hromy a blesky. Môže za to nielen nepremokavá podšívka GORE-TEX, ale aj kostra z materiálu EVA na zvýšenie stability, responzívna medzipodrážka Boost a podrážka z už spomínanej gumy Continental.

Nadčasový dizajn

Turistické topánky už dávno nie sú nudnou záležitosťou. Svedčí o tom aj dizajn línie Addidas Terrex, ktorá je nadupaná klasickými i retro šmrncovými kúskami so zaujímavým grafickým prevedením. Nadčasový look tak dotvára dokonalú mozaiku týchto technicky vyšperkovaných topánok.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 BoardParadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise