Príbehy produktov


Zimné novinky v lyžiarskom a snowboardovom oblečení 2019/2020

Na svahu už dávno nie je jedno, čo si oblečieš na seba. Trendy na nadchádzajúcu sezónu hovoria jasnou rečou. V kurze sú prírodné farby a funkčné materiály. My Ti teraz predstavíme pár noviniek, s ktorými na zjazdovke určite vynikneš.

Čitať viac…

Streetstyle s Nike Air Max

Ktorý správny tredsetter dnes nemá Air Max Asi žiadny. Kultové tenisky sú však must have každého šatníka nielen milovníkov módy, ale aj ...

Čitať viac…

VITAJTE V ZIME

Zimná kolekcia ROXY je plná funkčnosti, premysleného dizajnu a ženskosti. Od nášho revolučného termálneho ...

Čitať viac…

Skate or Die s Trasher

Oblečenie s logom Trasher bolo vždy súčasťou aktivít časopisu s rovnomenným názvom, ktorý vyznávači životnej filozofie skate or die nasledujú celé desaťročia i vďaka cene Skater of the Year, ktorú každoročne udeľujú. Tento legendárny časopis, ktorý už vychádza nejaký ten piatok v Amerike však vďaka ...

Čitať viac…

Zimný outfit v štýle Champion

Americká značka športového oblečenia Champion je tu s nami už sto rokov a svetu okrem mnohých módnych vychytávok priniesla i prevratný patent obráteného tkania (reverse weave). Táto revolučná technológia udržuje ich oblečenie dlhodobo vo vysokej kvalite a to je len jeden z mála dôvodov, prečo sa oplatí do ich kúskov investovať.

Čitať viac…

Trendy zimné čiapky roku 2019

Športový štýl je šmrnc už niekoľko sezón a nezáleží pritom, či je fitko alebo board váš kamarát alebo nie. Navyše zimné čiapky s nádychom športového looku spestria nielen váš každodenný outfit, ale i zahrejú a ochránia pred nepríjemným počasím nadchádzajúcich mesiacov. My vám teraz predstavíme nadčasové kúsky z našej zimnej kolekcie čiapok, ktoré oživia okrem zasnežených zjazdoviek aj ulice či office, v ktorom pracujete.

Čitať viac…

Tričká Champion. Viac nepotrebuješ!

Champion v 90. rokoch minulého storočia produkoval uniformy pre všetky tímy NBA a niektoré tímy ...

Čitať viac…

Príbeh Air Jordan 3 Retro Knicks Rival

Aj tenisky majú svoj príbeh. Michael Jordan a spoločnosť NIKE začali písať spoločnú story o legendárnych topánkach Air Jordan 3 Retro už pred neuveriteľnými 35 rokmi.

Čitať viac…

Dizajn a kvalita = Dakine

Dakine je americká outdoorová odevná spoločnosť špecializujúca sa na športové odevy a športové vybavenie pre alternatívne športy so sídlom v Hood River Oregon. Dakine založil v roku 1979 v Haiku na Maui (Havaj) Rob Kaplan.

Čitať viac…

Ikonické oblečenie značky Champion

Legendárna značka Champion je tu s nami už sto rokov a patrí k najobľúbenejším brandom športového oblečenia za veľkou mlákou. Svojich priaznivcov si našla predovšetkým medzi športovcami a ľuďmi preferujúcimi aktívny životný štýl, no už niekoľko rokov sa teší nevídanej priazni aj medzi milovníkmi štýlových záležitostí.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise