Ako byť trendsetterom aj v upršanom počasí

Nová kolekcia Vans spĺňa všetky kritériá najnovších trendov! Privítajte jeseň s modernými kúskami, ktoré vás očaria už na prvý pohľad. Nové tričko, teplá mikina, kvalitná košeľa či perfektné tenisky sú presne to, v čom budete pre nežnejšie pohlavie neodolateľný. Tieto tipy oblečenia Vans momentálne vládnu športovému svetu. Páčia sa vám?

Vans tenisky 

Vans nie je len módna značka, ale predovšetkým životný štýl! Aj napriek tomu, že značka sa zameriava na skateboardovú obuv, je čím ďalej tým viac vyhľadávaná medzi bežnými ľuďmi. Populárne sú nie len tenisky, ale aj veľmi kvalitné tričká, mikiny, či nohavice. Oblečenie Vans je štýlové, pohodlné, moderné a úplne nadčasové. To isté platí aj o veciach určených na túto jesennú sezónu. Jednoducho si stačí vybrať.

Vans košela 

Na drevorubača

Veľkým hitom jesene sú pánske flanelové košele klasického strihu. S dobou ide samozrejme aj značka Vans. Pozrite si košeľu Vans Box Flannel Chili Pepper z kvalitného 100% bavlneného flanelu. Je určená pre pánov, ktorí majú radi predovšetkým pohodlie. Kockovaný dizajn v kombinácii červenej a modrej je presne to, čo z vás urobí chlapa, ktorý má v móde jasno. Trendy košeľa s klasickým zapínaním na gombíky a s náprsnými vreckami perfektne doladí športové aj sviatočné outfity.

vans raglan 

Na telo

Biele tričko Vans Classic Raglan s okrúhlym výstrihom a zo 100% bavlny patrí medzi klasiku, ktorú musíte mať. Kontrastom k telu trička sú ¾ raglánové rukávy. Na hrudi je vytlačené logo. Jednoduché, no veľmi vkusné tričko sa hodí či už k rifliam, chinos nohaviciam ale aj ku kraťasom. Toto tričko vás bude sprevádzať na každom kroku a pôjde s vami aj do tých najväčších bláznovstiev.

vans mikina 

Na zahriatie

Keď prídu chladnejšie dni a vy potrebujete ďalšiu vrstvu oblečenia, bez váhania siahnite po teplej mikine Vans Wifi Death Po. Žltá bavlnená mikina cez hlavu má štýl, s ktorým sa nestratíte. Je ideálna na bežné nosenie a vďaka oteplenému vnútru zostanete v pohodlí aj v zime. Lemy rukávov aj pás sú obohatené o pružnú manžetu. Kapucňa sa dá prispôsobovať pomocou sťahovacích šnúr. Vpredu je klokanie vrecko a na prsiach malá značka Vans. Určite ju vyskúšajte a nebudete ľutovať.

vans tenisky 

Tenisky

Ak patríte medzi poriadnych chlapov, tenisky Vans Authentic nízkeho strihu vás zaujmú jednoduchým dizajnom s maskáčovou potlačou. Patria medzi klasiku s typickou bielou gumenou podrážkou. Medzi úplne jednotky patria zase nízke tenisky Vans Old Skool Pro, ktoré vám bude každý závidieť. Nízka váha, maximálny komfort a flexibilita, to sú presne oni. Kombinácia červenej tenisky z brúsenej kože s bielymi prvkami je jednoducho cool. Samozrejmosťou je vystužená oblasť okolo členku aj mäkké polstrované vložky UltraCush pre pohodlný dopad. Podrážka je kvalitná a vulkanizovaná. Ďalším skvelým kúskom sú modré semišové tenisky Vans Chukka Low Rich nízkeho strihu, ktoré patria medzi najznámejšie skate topánky. Majú anatomicky tvarovanú ultracush HD stielku pre skvelé odpruženie. Podrážka je z odolnej gumy, na ktorej je hlboká vzorka, vďaka čomu sú protišmykové.

vans tenisky


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise