Back to school vo veľkom štýle

Škola začína už o niekoľko dní, takže je na čase dať zbohom bezstarostným radovánkam a upriamiť pozornosť na plánovanie tvojich  aktuálnych school outfitov. Jasné, vieme, že tento rok to môže opäť veľmi ľahko vyzerať inak, no i ZOOM potrebuje vhodný look. My ti preto ponúkame malú ochutnávku street style trendov, ktoré sa jednoducho kombinujú a ešte lepšie nosia.

 

Príbehy ulice na školskom dvore

 

Školský dvor je miesto, kde sa píšu príbehy ulice. Nádvorie jednej typickej slovenskej školy sa preto stalo dejiskom pre nafotenie nášho Back to school lookbooku. Pre nás atmosféru učenia zosobňuje street style vibe, v klasických strihoch a farbách.  Preto sme aj našich modelov obliekli do univerzálnych kúskov, v ktorých môžeš pokojne prežiť i celú strednú školu.  Patria k ním napríklad nikdy nestarnúce teplákové šaty, na ktorých sa nám páči ich variabilita, pretože v chladnejších mesiacoch z nich hravo urobíš trend v podobe predĺženej mikiny. Výborne v tomto prípade sedia Roxy Street Break. Tie sme dokombinovali pohodlnými slip-on DC a celý outfit vyladili vďaka skvelým Roxy doplnkom, ktoré budú tvojimi vernými spoločníkmi aj počas dlhých zimných večerov.

 

Štýlové mikinové šaty roxy v spojení s doplnkami

Vans x Ellesse

 

Spojenie Vans s Ellesse nám aktuálne príde ako veľmi dobrý nápad. Veď čo iné si dať do školy na nohy ako nesmrteľné Vans Old skool s ikonickým tričkom Vans Classic, ktoré harmonicky dopĺňa klasické Ellesse kúsky ako sú Ellesse Albany či nápadité nadčasové batohy od oboch brandov. Veď napokon americký street vibe si s ostrovným lookom Británie mal vždy čo povedať. Inak my tu u nás už niekoľko mesiacov fičíme aj na Ellesse Torices mikinách, ktoré skvelo doplnia akýkoľvek tvoj basic school outfit.

VANS a ellesse kombináciám sa medze nekladú či ide o tričko mikinu alebo doplnky

Nesmrtelné nike sb zoom blazer alebo kolekcia oblečenia a doplnkov new era ťa zaujmú

Nesmrteľný Nike SB

 

Back to school to je aj Nike SB. Teniskám Nike SB ZOOM Blazer neodolá nejedná uličnícka povaha, pretože naplno reprezentujú všetko, čo street style zosobňuje. Iné to nie je ani v prípade New Era Hoodie so slávnym logom NY Yankees. No a príchuť tých správnych school vĺn dodáš svojím každodenným outfitom i vďaka Quiksilver First Fire či nadupanému batohu Quiksilver Everyday, ktorý nehodíš do kúta ani počas horúcich dní voľna.

 

Nesmrtelné nike sb zoom blazer alebo kolekcia oblečenia a doplnkov new era ťa zaujmú

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise