Eventy


SNOW FILM FEST 2016 odštartoval svoju „tour“. Kde všade ho môžeš zažiť a čo všetko na teba čaká?

Celovečerné pásmo prvotriednych filmov o extrémnom lyžovaní, snowboardingu, snow-kitingu a zimnom lezení sa koná od konca októbra do začiatku decembra vo viac ako 200 mestách na Slovensku a v Českej republike. Okrem filmov sa na mnohých miestach môžeš tešiť aj na sprievodný program.

Čitať viac…

Raj surferov leží v Európe, volá sa Ericeira

Mohutné pieskovcové útesy nad modrým Atlantikom, obrovské vlny, ktoré nemajú konca kraja, „seafood porn“ v lokálnych podnikoch, nové medzinárodné priateľstvá, krásna príroda a krásni ľudia - to všetko zažiješ v Ericeire. Mekka surferov, do ktorej mieri čoraz viac fajnšmekrov. Pre Európanov je to vďaka dostupnosti častokrát víkendové odskočenie si od povinností. Charizma tohto miesta spôsobí okamžité dobitie energie.

Čitať viac…

#ROXYFITNESS v Európe: Ak máte cestu do Francúzska, nenechajte si to ujsť

„Nie je nič lepšie, ako super partia báb pokope!“, hovorí Torah Bright, olympijská zlatá medailistka v snowboardingu a členka Roxy tímu.

Čitať viac…

Quiksilver & Roxy Pro France 2016: Svetová surfová špička prichádza

Už 15. rok po sebe Francúzsko privíta celosvetovú surfovú elitu na pobreží Landes, kde sa uskutoční jedna z najvzrušujúcejších a najrozhodujúcejších udalosti v kalendári Svetovej surfovej ligy (WSL). The créme de la créme mužského pro surfingu si môžete vychutnať od 4. do 15. októbra vo francúzskych mestách Hossegor, Seignosse a Capbreton, kde sa predstavia aj minuloroční víťazi ako John Florence, Gabriel Medina, legenda Kelly Slater a miláčik domáceho publika Jeremy Flores.

Čitať viac…

Od Apríla do Septembra bol „the Vans Shop Riot“ nezastaviteľný

Finále najlepších európskych skateboardových tímov sa konalo v portugalskom Lisabone počas uplynulého víkendu. Kompletnú tohtoročnú zostavu tvorilo 14 tímov z celej Európy (Burnside/Holandsko, Lockwood/Belgicko, Picnic/Česká republika, Titus/Nemecko, Black Sheep/UK, Destroy/Rusko, Bana/Portugalsko, Wall Street/Francúzsko, Circus Circus/Dánsko, Surfhouse/Estónsko, Tactic/Španielsko, Gili´s/Izrael, Ministry of Concrete/Grécko, Frisco/Taliansko).

Čitať viac…

Radical Times with Mates alebo Quiksilver v Austrálii [video]

Po dobrodružstve v Južnej Afrike sa talentovaná skupina jazdcov z tímu Quiksilver, vydala naprieč Pacifikom, aby uskutočnila ďalšiu výzvu, tentokrát v Austrálii. Mikey Wright, Mathieu Crepel, Austen Sweetin, Atsushi Ishikawa, Matt Hoy, Zach Miller a Bryan Fox si zbalili svoje snowboardy, skateboardy, surfy a užili si leto štýlovo.

Čitať viac…

SOLID OPEN AIR FESTIVAL 2016: To najlepšie ukončenie party-leta

13. ročník multižánrového tanečného festivalu sa aj tento rok uskutoční na letisku v Partizánskom, v Malých Bieliciach, a to už tento víkend 2.-3. sep. 2016. Organizátori sľubujú najsilnejší line-up v histórii, a tak si na svoje prídu všetci priaznivci d&b, hip-hop a house.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise