Be positive vďaka jesenným kúskom od ROXY

Cíť sa aj počas daždivých rán a kostrbatých chladných dní ako na austrálskej pláži. Aktuálna jesenná kolekcia Roxy ti totiž vyčarí úsmev na tvári, vždy keď sa ráno zobudíš. Jej kúsky sú nabité energiou slnka, kvetov a morských vĺn.

 

Starý dobrý menčester je späť

Pozitívny feeling zapadajúceho slnka nad horizontom oceánu pocítiš v momente, keď uvidíš prechodnú bundu Roxy Bay Tripper. Inak to nebude ani v prípade Roxy Good Old Days, do ktorej sa podobne ako my zamiluješ na prvý pohľad. Roxy v nej totiž kombinuje starý dobrý menčester so zaujímavým žakárovým vzorom. Bunda je navyše plne podšitá a my na ňu nedáme dopustiť ani kvôli jej trendovému oversize strihu. No a v prípade, že chceš svoj zimný šatník doplniť o kvalitnú zimnú vetrovku tak jednoznačne investuj do Roxy Ellie.

Prechodná bunda Roxy Bay Tripper

Energické mikiny

Roxy v novej kolekcii nabila energiou aj mikiny. Preto ak hľadáš premakaný a estetický technický kúsok na zimné dobrodružstvá, tak určite zvoľ Roxy Sayna. Mikina Roxy Day Break Brushed je zas jednoznačnou voľbou na lenivé dni v pohodlí domova, no a ak sa naopak potrebuješ nakopnúť do práce či fitka, potom neprehliadni skvelú mikinu Roxy Right On Time.

Mikina Roxy Days Go By Crew

Funkčné legíny

Roxy legíny sú už dlhodobo základom našej existencie. Funkčné a pohodlné legíny Roxy Frosted Sunset ťa nesklamú nielen počas mrazivých západov slnka a Roxy Fields of Gold budeš zas považovať za zlato vždy, keď sa ráno vyberieš do fitka.

Legíny Roxy Fields Of Gold

Vymakané čiapky a rukavice

Energiu pobrežia pretavila Roxy aj do nádherných čiapok, rukavíc a doplnkov. Vychladený gin tonic na zimných potulkách mestom či v Apres ski baroch si jednoznačne najlepšie vychutnáš v Roxy Tonic Beanie a nádych leta počas mrazivých rán pocítiš jedine v čiapkach Roxy Maeley BeanieRoxy Aria Beanie. Technicky prepracované zimné rukavice na snowboarding či lyže zase získaš, ak zvolíš rukavice Roxy Lumio Mitt či niektoré z rady Roxy Jetty.

Čiapka Roxy Island Fox 2

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Roxy


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise