Značka Björn Borg

Björn Borg

História

Björn Borg bol prvou rockovou hviezdou tenisu a stal sa módnou ikonou. Na základe svojho dedičstva vznikla značka Björn Borg vo Švédsku v roku 1984. Ich prvá kolekcia spodnej bielizne bola uvedená na Švédsky trh v roku 1989. Tým začala firma expandovať produkty po celom svete.

Björn Borg Spodné prádlo

Značka

 

Björn Borg je jednou z popredných športových módnych značiek v severnej Európe, ktorá je na tunajšom trhu veľmi obľúbená. Vysoká kvalita produktov, zaručila obľúbenosť medzi ľuďmi, ktorý chcú byť aktívny ale vždy aj atraktívny.

Björn Borg Funkčné oblečenie

Produkty

 

Každá kolekcia športových outfitov kombinuje funkčnosť s módnym dotykom. Veci sú určené na tréning, cvičenie vonku či vnútri. A v ponuke sú funkčné kúsky aj pred- a po- tréningu.

 

V spodnej bielizni je značka lídrom v severnej Európe. Kolekcie nesú v sebe vysoký komfort, dlhotrvajúcu kvalitu a perfektný strih. Vytvárajú aktívnu spodnú bielizeň vhodnú na tréning, ako aj bavlnenú stretchovú bielizeň vo všetkých farbách a sezónnych printoch. Táto bielizeň je vhodná na každodenné používanie.

Björn Borg Funkčné oblečenie

Značka ponúka taktiež tenisky, batohy a všetky tieto produkty sú v perfektnom súlade funkčnosti s módnymi trendami. Ak hľadáš práve to našiel si tu správne vyváženú hranicu medzi Fashion and aktive.

 


Zdroj: text -Andrej Jurčenko /  zdroj - Björn BORG foto - Björn BORG, google

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise