Buďte trendy jedine s teniskami adidas Tubular

Členkové topánky sú v súčasnosti štýlovou záležitosťou! Tenisky adidas Tubular sa vyznačujú futuristickým výzorom a sú skutočným príkladom vrcholového dizajnu a pohodlia. Čím si získali srdcia miliónov ľudí z celého sveta?

Módny dizajn

Nemecká značka adidas s legendárnymi tromi pruhmi a trojlístkom si už desiatky rokov získava milióny fanúšikov po celom svete. Každú sezónu príde na trh s inovovaným klasickým dizajnom a trendovým lookom. Medzi najznámejších nosičov tenisiek adidas patria hudobníci, ktorí vedia, čo chcú - Kanye West, Run DMC, Snoop Dogg či Pharrell. Pri topánkach Tubular ide ruka v ruke pohodlie s módnym a trendy dizajnom, a práve preto ich všetci milujú.

Športové topánky adidas Tubular Defiant

Najobľúbenejšie tenisky

Medzi najvýraznejší model patrí adidas Tubular Doom. Tieto tenisky majú ultrapohodlný melanžový zvršok, teda ako keby ponožku, ktorá obopne chodidlo a zabezpečí maximálne pohodlie. Pri teniskách adidas Tubular Defiant je ponechané klasické jadro, ale materiál je tenší, ľahší s prevažne neoprénovým zvrškom. Dizajnový look dotvára stredový popruh a päta s rovnakým vzorom. Adidas Tubular Invader je model, ktorého zvršok je tvorený semišom, časť v oblasti päty je zaujímavo tvarovaná a pokrytá kožou. Spevňujúci remienok s logom adidas na zadnej strane pekne dopĺňa celkový vzhľad tenisky. Tenisky Tubular Defiant a Doom sa vyznačujú výraznou podrážkou, pozdĺž chodidla je mriežkovaná a v strede má dieru.

Tenisky adidas Tubular Doom

Poznávacie znamenie

Pri týchto teniskách je veľmi typická výrazná, odolná, ale napriek tomu dostatočne ohybná podrážka. Objavila sa v roku 1993 a vtedy mali topánky špeciálnu pumpičku na podrážku, ktorá bola inšpirovaná pneumatikami áut. Od vtedy sa čo to zmenilo a Tubulary už nie sú primárne určené len na beh, ale stali sa súčasťou každodenného nosenia. Aj keď sa tvorcovia snažia udržiavať klasické siluety topánok, stále ich jemne vyladia. Súčasná podrážka je často robustná, kontrastná a dotvára tak celkový vzhľad.

Tenisky adidas Tubular Doom

Len to najlepšie

Pre Tubulary je typický pohodlný materiál, ktorý dopraje dostatok komfortu pri každom kroku. Vyznačujú sa perforovaným povrchom a sú tvorené z materiálov ako je neoprén, brúsená koža a tkanina. Módni dizajnéri však nikdy nevynechali klasické šnurovanie či okorenenie výzoru kultovým logom značky. Mnohé nové tenisky však majú na šnúrkach aj pás na suchý zips, ktorý je skôr dizajnovým prvkom.

Tenisky Adidas Tubular Invader

Tenisky adidas Tubular sú tak dokonalo zostrojené, že bezproblémovo pasujú do súčasného lifestylu. Z ich pestrej škály si vyberiete aj na Boardparadise.sk.

Tenisky Adidas Tubular Invader

Autor: Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise