Detská kolekcia tenisiek Nike SB GS nielen pre deti

 

Píšu o nich recenzie malí skateri na svojich blogoch. Sú prepracované do posledného detailu a v konkurenčnom boji vyhrávajú na plnej čiare. Tenisky z dielne detskej kolekcie Nike SB GS si zamilujú nielen tvoje malé ratolesti, ale aj ty.

Cenovo dostupne tenisky nike SB Charge foto 1

Cenovo dostupne Charge

Nike SB GS Charge potešia tvoje oko hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade ide o cenovo veľmi prijateľné detské topánky, čo zaručene oceníš kvôli rýchlo rastúcej nohe tvojho potomka, ale aj preto, lebo deti dokážu akékoľvek tenisky zničiť za pár týždňov. Cena však vôbec neuberá na kvalite ani dizajne týchto skvostov. Nike SB Charge sú síce vyrobené zo syntetických a textilných materiálov, no ich stielka sa môže pochváliť dvojitou hustotou, čiže dokonale zabezpečí podporu chodidla. V realite to teda znamená, že deti sa v nich cítia príjemne aj po celodennom chodení. Navyše gumová podrážka je taktiež vysoko odolná a malých skaterov pri jej draní určite dosť potrápi. No a v neposlednom rade je benefitom i tradičný vzhľad tenisiek typický pre Nike SB, čo topánkam dodáva ten správny šmrnc. My ich momentálne ponúkame vo viacerých farbách, stačí už len vybrať čo bude tvojmu drobcovi viac vyhovovať- klasika alebo imidžovka v modro-oranžovom prevedení.

Cenovo dostupne tenisky nike SB Charge foto 2

Vymakané Janoski

V prípade, že chceš tvojmu malému skaterovi dopriať na doske ten najlepší štýl a pocit, tak rozhodne siahni po teniskách z kolekcie Nike SB Stefan Janoski (GS). Legendárny skateboardista Stefan Janoski si v rámci spolupráce s Nike dal na teniskách nesúcich jeho meno poriadne záležať a výnimkou nie sú ani modely pre deti. Minimalistický dizajn v klasických tónoch i štipľavej čili verzii je doplnený kvalitným spracovaním. Vrchný materiál topánok je vyrobený z brúsenej kože, no chodidlá tvojho drobca ich budú milovať kvôli vulkanizovanej podrážke s protišmykovou funkciou. Tá ho ochráni pred nechcenými pádmi a dodá mu taký pocit pohodlia, že tenisky nebude chcieť dať dole z nohy ani po príchode domov. V prípade Nike SB Stefan Janoski ide o prémiový model, čo je odzrkadlené aj na jeho cene, no kvalita, ktorú tenisky ponúkajú za ňu určite stojí.

Vymakané tenisky nike SB Stefan Janoski foto 2

Tenisky nielen pre deti

Detské modely z kolekcie Nike SB GS potešia nielen deti, ale aj dospelých. Teda predovšetkým ženské milovníčky štýlových športových topánok. V rámci našej ponuky detských tenisiek totiž nájdeš mnoho modelov v štandardných ženských veľkostiach. Sami sme ich odskúšali, a tak môžeme zaručiť, že aj na dámskej nohe po celý deň sedia ako uliate. Zlaď sa teda s tvojím malým skaterom a užívajte si spoločne pohodové dni v uliciach.

Vymakané tenisky nike SB Stefan Janoski foto 1


⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise