Dizajn a kvalita = Dakine

Dakine je americká outdoorová odevná spoločnosť špecializujúca sa na športové odevy a športové vybavenie pre alternatívne športy so sídlom v Hood River Oregon.

Dakine založil v roku 1979 v Haiku na Maui (Havaj) Rob Kaplan.

Názov pochádza z havajského slova Pidgin „da kine“ (odvodené od slova „druh“). Spoločnosť tiež sponzoruje športovcov z oblastí lyžovania, cyklistiky, windsurfingu, kitingu, snowboardingu, surfovania, a skateboardingu.

V našich predajniach upriamujeme pozornosť najmä na batohy a rôzne doplnky – peňaženkyladvinkyrukavicešiltovkycestovné taškykabelky.

Dakine Batoh Heli PRO

Jedným z neprehliadnuteľných modelov je napríklad batoh Dakine Heli pro. Prednosťami tohto batohu sú popruhy pre vertikálne pripnutie snowboardu, popruhy pre diagonálne a A Frame pripnutie lyží, predné organizačné vrecko na lavínové vybavenie, flísové vrecko na lyžiarske okuliare, vrecko na hydratačný vak / notebook (max. 15 "), 25mm široký bedrový pás, ergonomické ramenné popruhy s mäkkým polstrovaním, vystlaný chrbtový panel, a v neposlednom rade funkčný nastaviteľný hrudný popruh so záchrannou píšťalkou.

Ďalším modelom, ktorý treba spomenúť je Dakine Team Mission. Vertikálne popruhy na uchytenie vám umožňujú prenášať dosku s ľahkosťou pri prechode po hrebeni. Batoh Team Mission má tiež vrecko na okuliare s flísovou vložkou, ktoré zaisťuje ich bezpečný prenos. Tento batoh poskytne dostatok priestoru na prepravu väčšiny vašich vecí a snowboardu na horách.

Dakine Batoh Canyon

Za zmienku určite stojí aj batoh Dakine Canyon s certifikáciou Bluesign® ktorý prichádza s pomerne jednoduchým, no štýlovým dizajnom. Batoh je tvorený viacerými priečinkami, čo umožní lepšiu organizáciu všetkého, čo sa v ňom nachádza. Nastaviteľné popruhy zaručia, že sa perfektne prispôsobí Vašim potrebám. Ďalej disponuje aj priehradkou na okuliare, priehradkou na zips na hornej strane, na prednej strane. Súčasťou batohu je polstrovaný nosný systém s odvetrávaním, zvlášť držiak / sieť na vybavenie na túry, pripevňovacie pútko, držiak na fľaše, držiak na helmu, držiak na svetlo. Batoh sa zatvára dvojcestným zipsom (krytý zips). Popruh cez boky ako aj hrudný popruh umožňujú stabilizáciu, sú to takzvané kompresné popruhy. Canyon, tak isto ako aj Heli Pro disponuje záchrannou píšťalkou.

Vybrať si z týchto top kúskov určite nie je jednoduché, ale každý si určite príde na svoje.

 

Zdroj: Text: Gabriela Vicenová /    Foto a podklady: DAKINE, Google


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise