Hitparáda najlepších outfitov za rok 2017

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako ste sa obliekali, keď s vami mávala puberta? Ak ste sa narodili začiatkom deväťdesiatych rokov, tak ako ja, určite ste neunikli grungovej vlne, ktorú rozpútala Nirvana, zapleteným copíkom á la Gwen Stefani alebo vyťahaným teplákom a oversize denimovým bundám zo šatníka Mc Hammera. A čo sa deje v módnom svete práve teraz? O jednu dekádu neskôr sa stávame svedkami comebacku outfitov, v ktorých by sme pred dvoma rokmi nešli vyniesť ani smeti. Ba čo viac, do stylingov trendsetterov pribúdajú ďalšie crazy prvky. Cieľ je pritom jasný. Paralizovať módnu scénu kombináciami, ktoré tu ešte nikdy neboli.

Hitparada najlepsich street outfitov za rok 2017Kríze v pôvodnej tvorbe totiž nečelí len hudobný priemysel či výtvarné umenie. Aj fashion sa neustále snaží o progres, ktorý sa stále odpichuje od dobre zabehnutých módnych štýlov. Našťastie, novodobí fashionisti dokážu svoje outfity ponať s veľkou kreatívou. Na ulicu, ale aj na svetové catwalky sa tak dostávajú tepláky a špicaté lodičky, biele ponožky v mokasínach, lesklé tesiláky, bezdomovecké čiapky (beanies), gumáky, glamrockové topánky a ďalšie šmaky. Módny guláš, v ktorom sa mixuje všetko, „čo dom dal“, je totiž jediným východiskom, ako sa zbaviť nálepky – „toto tu už bolo“.

outfity 2

Do popredia sa dostávajú dávno zabudnuté značky, ktoré sme občasne našli v spodných regáloch športových obchodov. A aj to nie vždy. Prvú a poslednú vec od Fily, ktorú som vlastnila, bolo „potítko“ na zápästie, keď som sa preháňala po tenisových kurtoch. Zoznam znovuzrodených značiek, ktoré úspešne rebrandovali a naskočili na vlak veľkého hypu je dlhý. Spomeniem aspoň niektoré: Kappa, Champions, Fila, Reebok...

outfity 3

Ďalším fenoménom sú kolaborácie a fúzie niektorých na oko nezlúčiteľných značiek. Veď kto by to bol kedy povedal, že sa skejteri spoja so snobským haute couture? Áno, hádate správne. Myslím dychvyrážajúcu kolaboráciu Supreme s Louis Vuitton. Netreba opomenúť ani kontroverzného umelca a bývalého snowboardistu Trouble Andrewa, ktorý dodal konzervatívnemu Guccimu celkom zaujímavý spin. Nevinné graffiti v Brooklyne katapultovalo Gucci Ghost do módného neba a prinieslo tradičnej talianskej značke nové, sexi alter ego.

outfity 4

V roku 2017 sa toho udialo naozaj veľa, a tak sme pre vás vybrali zopár inšpiratívnych outfitov... Príjemné predsviatočné klikanie priatelia.

Vaša Babsy


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise