Horúca a trendy nová plážová kolekcia ROXY

Letná sezóna je v plnom prúde! Preto niet lepšej voľby ako si k vode zbaliť najnovšie plavky a doplnky od jedného z najväčších producentov plážovej módy ROXY. Jej tohtoročná kolekcia je nabitá štýlovými, funkčnými a horúcimi kúskami, ktoré ulahodia nielen vypracovaným, ale aj kyprejším tvarom. 

Plavky pre každú postavu 

ROXY pre tohtoročnú letnú sezónu vydala výbornú plážovú kolekciu vrátane rozsiahlej ponuky plaviek.  V rámci nej nájdeš množstvo aktuálnych strihov, trendy pastelové farby či cool kvetinové potlače, ktoré výborne reprezentujú svieže jednodielne plavky Roxy Bloom. Klasické jednodielne pre plnšie tvary so zaujímavými strihmi ponúka i rada Mind Of Freedom, no v prípade, že radšej vystavuješ svoje krivky na obdiv  tak určite neprehliadni bikinovú klasiku v podobe Roxy Tiki Tri. Tie nájdeš v prevedení Regular, ale aj už v spomínanom kvetinovom Bloom. 

Mind Of Freedom foto1

Oblečenie na pláž i do mesta 

Skvelé plavky potrebujú i dobre padnúci outfit. To, čo si dnes oblečieš k vode nie je jedno, pretože vhodne zvolené kúsky vedia príjemne doladiť celkový pocit zo správne vybraných plaviek. Navyše kraťasy Roxy Salento Playa spolu s tielkom Roxy Finally Feel Good sa perfektne hodia i na večerný drink po horúcom dni na pláži či kúpalisku. Podobný efekt dosiahneš ak siahneš po kvetinových šatách Roxy All Eyes On Love. Na neskoré letné večery a studenšie noci zase skvelo poslúžia krásne mikiny v pastelových tónoch Roxy Day Breaks či Roxy Surfing by Moonlight. 

Roxy Surfing by Moonlight foto 2

Pohodlná letná obuv 

V  najnovšej plážovej kolekcii od Roxy nájdeš aj pohodlné žabky či šľapky, ktoré keď si raz obuješ, tak ich budeš chcieť mať na nohách celoročne. Pastelové žabky Roxy Viva IV potešia romantické duše a Roxy Tahity VII alebo Roxy Portofino III zas všetky extrovertné povahy. Ak však radšej preferuješ eleganciu tak jednoznačne siahni po pohodlných šľapkách Roxy Wyld Rose II či Roxy Knotical. 

Nová kolekcia žabky Roxy foto 3

Štýlové plážové doplnky 

Trendy plážová taška, ruksak a osuška sú povinnou letnou výbavou počas každého výletu k vode. Do štýlovej kabelky Roxy Wildflower alebo aktuálne módneho ruksaku Roxy Carebean hravo zbalíš nápaditú osušku Roxy Pink Lillipop a všetko potrebné pre tvoju celodennú pohodu zas do kozmetickej tašky Roxy Wait a Minute. Ešte nezabudni na vhodnú pokrývku hlavy v podobe šiltovky Roxy Soulrocker alebo Roxy Totally Rad a môžeš sa spokojne vydať naprieč novým horúcim dobrodružstvám. 

Doplnky ROXY z novej kolekcie foto 4

⌨️ K. Kmeťová 📸 ROXY


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise