Ikonické oblečenie značky Champion

Legendárna značka Champion je tu s nami už sto rokov a patrí k najobľúbenejším brandom športového oblečenia za veľkou mlákou. Svojich priaznivcov si našla predovšetkým medzi športovcami a ľuďmi preferujúcimi aktívny životný štýl, no už niekoľko rokov sa teší nevídanej priazni aj medzi  milovníkmi štýlových záležitostí.

 

Champion history

 

 

Už vo svojich začiatkoch, teda v roku 1919, kedy bratia Feinbloomovci Champion založili, sa najobľúbenejším tovarom ich priaznivcov stali mikiny. Sú totiž vyrobené z vysokokvalitných materiálov a k tomu ešte aj v originálnom prevedení, vďaka čomu sú aj dnes ikonickými kúskami. 

Mikiny s veľkým logom v tvare písmena „C“ umiestnené na ľavom rukáve poznajú celebrity, umelci, športovci a všetci ľudia s dobrým vkusom. 

 

Champion C

 

Champion však do sveta značkového oblečenia priniesol oveľa viac ako spomínané logo. Ako prvý uviedli na trh mikinu s kapucňou a vyvinuli aj tzv. priedušnú tkaninu (Nylon Mesh), ktorá dodnes tvorí základ pre basketbalové dresy po celom svete. Okrem mikín a športových dresov sa Champion špecializuje aj na tričká, tepláky, čiapky či doplnky, ktoré sa neustále tešia čoraz väčšej popularite. 

 

Champion Mikina

 

 

ZDROJ: text -  PhDr. Katarína Kmeťová  / foto - Champion


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise