Jesenná kolekcia Jordan plná nadčasových kúskov

Jordan to nie je len brand pod značkou Nike, ale aj životný štýl. O tom vedia svoje aj jeho tvorcovia, ktorý tohtoročnú jesennú kolekciu nabili nadčasovými prvkami pretkanými basketbalovým dedičstvom a kvalitnými materiálmi.

Jordan jesenné bundy

Jesenná novinka Jordan v podobe pánskych jesenných búnd je jednoducho pecka. Inak sa ani nedá nazvať spojenie aktuálnych trendy farieb v podobe oranžovo-hnedej a čiernej s nápaditým dizajnom. Navyše tejto jesennej novinke z dielne Jordan dodáva ten správny šmrnc aj retro prevedenie v štýle leteckej bombery. Bunda Jordan MA-1 je jednoducho must have tejto sezóny.

 Jordan MA-1 Jesenná bunda jordan

Mikina Jordan Flight

Mikina Jordan Flight je ďalšou skvelou vychytávkou v aktuálnej Jordan kolekcii. Okrem štýlových farieb, v ktorých sa skrýva určitá dávka horlivosti je bez pochýb benefitom navyše i jej funkčná stránka. Jordan Flight je totiž vyrobená z francúzskeho froté, ktoré ťa zahreje aj počas tých najmrazivejších dní. My v Board Paradise ich ponúkame v aktuálnej trendy medovej a čiernej farbe.

Jordan flight Mikiny značky Jordan

Tričká Jordan

Jordan Jumpman Short Sleeve Crew či Jordan Photo Crew by mali byť povinnou výbavou všetkých fanúšikov tejto značky. Navyše jesenná kolekcia tričiek Jordan Photo Crew je nabitá silnou energiou a toto tričko by mal mať v skrini nielen fanúšik Michaela Jordana, ale aj každý, kto sa chce túto sezónu cítiť ako víťaz.

Jordan Photo Crew a Jordan Short Sleeve. Top tričká značky Jordan

Tenisky Jordan

Tenisky Jordan predstavujú životný štýl. Z jesenných noviniek by sme ti však chceli dať do pozornosti najmä Jordan Aerospace 720, ktoré máme k dispozícii vo viacerých farebných prevedeniach. Táto Jordan novinka je predzvesťou budúceho smerovania brandu v rade Air Jordan. Presvedčí ťa o tom nielen ich nadčasový look, ale aj fakt, že tenisky sú vyrobené z materiálov šetrných k životnému prostrediu. Tenisky Jordan Aerospace 720 sú navyše kvalitne spracované a ponúknu ti maximálny komfort a pohodlie počas nosenia.

Jordan Aerospace 720 Tenisky Jordan v dvoch farebných prevedeniach


 


⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise.sk , nike.com


 


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise